lyckan kommer och lyckan går..



it's soon summer!

Åh man känner verkligen att det börjar bli sommar! solen har lyst hela dagen nästan, fast nu är det inte så mycket sol men det har varit  super varmt, har gått utan jacka hela dagen.
Vanligt plugg idag men man får härda ut för nästa vecka är det lov sen efter den veckan blir det thailand! varsegod ta en minut och var avundsjuka, haha nej då men jag kommer fortsätta blogga det lovar jag! Men jag har fått jobbat som fan i skolan för att vi ska åka, det är som en belöning, och det funkar bra! hehe. Farsan sa om jag fick över vg - mvg på fler än 3 ämnen skulle vi åka till thailand och såklart klara jag det! Och förresten jag kanske kommer till stockholm under påsklovet, kanske man ska ordna en blogg träff? haha nej då vem fan skulle komma igentligen haha.
Pussisar!

thailand!

jusste, om två veckor åker jag och familjen till thailand! allt är klart nu och vi ska till samma ställe som förut för där var det så jävla underbart. Vi bodde i bongaluws eller hur man stavar det så besökte vi massa olika öar så hoppas vi gör det den här gången igen! är super glad och längtar, men jag lovar att fortsätta blogga!

THAILAND 07







 


earth hour

NU ÄR DET EART HOUR, SLÄCK LAMPORNA!

singstar is my thing!

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering men har varit rätt upptagen i helgen. Igår kom tjocka släkten på middag osv så fick stanna hemma hela kvällen men som min räddning fick mina kusiner sing star av famor som sen presten så hela kvällen kunde vi stackars barn roa oss med det ;) just nu sitter jag hemma hos josefin vi ska ÄNTLIGEN dra ut i kväll, lite chill hos med några vänner. Lovar att komma med bättre uppdatering, pussisar!


ÖVERLYCKLIG!

Nu är det bestämt.. jag ska få åka till stockholm och träffa alla i stockholm!! ni kan inte förstå hur mycket jag saknat alla! och sen är det bestämt att jag ska få åka på peace and love med mina närmaste tjejer i sommar! vi har beställt biljetter och allt, asså åh vad härligt!
jag älskar verkligen festivaler.


Lindex väskor!

Inte för min blogg är nån modeblogg och jag vill verkligen inte att den ska bli det men måste bara skriva om att lindex har fått sjukt snygga väskor (lägg märke till att jag använder utrycket sjukt också, haha!)


Fransväskan och den längst ner med olika mönster är mina favoriter, tänker åka och titta på dom i helgen så kanske blir att jag köper nån av dom. Pussisar!b


glassfreak!

alltså nått jag är galen i är glass! om vi har glass hemma äter jag upp det direkt, sen om har vi glassmaskin så om vi inte har glass hemma gör jag egen och blandar ihop yoghurt och andra saker och testar mej fram! och den godaste glassen jag gjort är när jag hade vanilj yoghurt blandat med jordubb sen la jag nogat och det blev super gott!

Just nu sitter jag och njuter av den här glassen..

ljusrosa naglar

Idag har väll inte mycket hänt, var med josefin och ella och vi har lagat mat och glott på tv. finns igentligen inte så mycket att göra, det är ju bara vår skola som är lediga och det är ju torsdag.
Men nyss målade faktis naglarna ljusrosa, inte direkt min stil men det blev verkligen jätte fint! förresten har jag solat solarium flera gånger så jag har faktis blivit riktigt brun! men jag blir verkligen jätte lätt brun. Nu måste jag dusha!


Lilja 4-ever

rotade igenom våra filmer idag eftersom jag inte hade något att göra när jag kom hem från stan, så hittade jag filmen Lilja 4-ever, har aldrig sett den så det måste ju ha varit min pappas fru film, visste inte ens att vi hade den! så jag tänkte okej det är väll nån vanlig svensk ungdoms film. Så börja jag titta och efter 20 minuter var jag helt fast! jag vet att den är ganska gammal (från 2002) men det är verkligen en film man har missat om man inte sett den! den var otroligt bra, jag verkligen ser upp till tjejen att hon orkade gå igenom allt det där, och det blev ju lite tårar på slutet och speciellt när jag fick veta att filmen är baserad på en sann historia. Men den sjuka var att det finns såna perversa gubbjävlar i sverige! flickan såg ju ut att vara 13 år..
Jaja, ta och se den iallafall, otroligt bra!

Outfit


Så här får ni dagens outfit, mina läppar ser jätte små ut men jag har faktis rätt stora men endå.
Skinnjacka från veromoda
Vitbas tröja från h&m
Stickadkofta från salt
Jeans från cheap monday

Pussisar nu ska jag in till stan och möta adam!

vet ni vad?

Vet inte om jag ska säga det här för ni kommer säkert bli riktigt avundsjuka men jag gör det endå ;) .. haha nej men jag är faktis ledig hela veckan! ja ni hörde rätt, skönt va? och det är inte lov, för det har jag om två veckor. Så idag och igår var vi i skolan sen nu resten av veckan får vi bara njuta av våran korta frihet haha. Men vi fick dom här lediga dagarna för det är planerings dagar på skolan. Men visst är det skönt? Så ikväll ska jag bara njuta av en bra film och min ben and jerrys som jag försökt spara hela kvällen, fick två och var tvungen att äta upp ena under desperata hemmafruar hihi..

min blivande framtid..

tänkte berätta för er att jag vem min nya idol är, jag som både skulle bli smal och träna så jag hitta min perfekta målbild


visst är det grymt snyggt? jag gillar också att hur man ser ryggraden, RAWR!

Haha, jag driver med er, men ärligt nu, vad äckligt! undrar hur människan igentligen tänker!!? Jaja vi alla har ju egna smaker.

sweet and sexy

Jag och ella åkte in till stan en snabbis för hon skulle hämta sina klackar för dom var på omklackning eller vad det heter, så gick vi in på h&m och jag hitta dom här söta underkläderna och jag var verkligen tvugen att köpa dom så det följde med mej hem idag! snygga va?

I love parodys!

Haha så roligt folk man kan hitta på youtube, alla som gör såna här underbara parodier borde få ett pris, man skrattar ju tills tårarna kommer!

Godmorgon!

Börjar halv tio idag och jag får skjuss av ellas mamma, bra för då får jag längre sov morgon! hehe.
Jag såg nyss en trailer på seven pounds och så var will smith med i den, världens snyggaste kille!
jag fattade inte så mycket av filmen men vill endå se den haha.
idag ska vi till nått museeum, tråkigt men jag står ut, killarna i vår klass är ju precis som apor när vi åker någonstans, skit jobbigt. men ska dusha nu sen dricka upp mitt kaffe för att hålla mej pigg, Pussisar.

man blir tårögd

jag är en liten tönt jag haha men jag blir tårögd av den här, tycker fan det är sjukt med all denna massmedia och drömmen av att bli perfekt.

g som i gemenskap

Vi hitta äntligen en ungdomsfilm, g som i gemenskap! alla säger att den är jätte bra. farsan säger att dom var som dom i filmen ''på hans tid'', haha min farsa var värsta casanovan när han var ung, badboyen/sk8aren alla brudar ville ha, he he he ;)


Ungdomsfilm?

Nån som kan tipsa om nån ungdoms film som handlar om droger och alkohol? Haha, vi ska ha tjej kväll och vi vill se såna filmer, vet inte varför tycker det nästan är lite kul haha. Så finns det nån bra? Typ som filmen tretton?

Ane brun - True colours


spola tillbaka pausa och tryck aldrig på play

ni måste tro att jag är kär i alla haha, men nej jag kan skriva väldigt mycket om kärlek men jag har faktis väldigt svårt att bli kär, jag är inte mycket för förhållande heller, jag tycker sånt är svårt och jag tror det har väll påvärkat mej för alla i min släkt är ju skilda. men doms som läste mitt inlägg om den där killen M, om hur han förändrade mitt liv och allt, jag är inte kär i honom för att jag älskar honom? men jag kan säga er att jag har faktis en kille här i världen jag är kär i, och nu tänker jag faktis bjussa på ett namn, så olivia om du läser min blogg vill jag först säga att jag är ledsen och att jag saknar klassen i stockholm, men nu har ni alla börjat i gymnasiet, och hoppas du har bra och ni från stockholm fan hör av er fatta hur mycket jag saknar er, jag har bara kontaketen men ungefär 20 personer som var mina närmaste vänner från stockholm. Men nu ska jag inte skriva om det, en kille jag träffa för två år sedan är jag FORTFARANDE, alltså verkligen fortfarande kär i! måste nog vara för ''våran kärlek var omöjlig''. Han var tsm med olivia i min pararell klass och en kväll när vi träffades så följde han mig hem, och det var en varm höst kväll, så var det en tunneln lite längre ifrån mitt hus, så gick vi dit, så snacka vi och berätta massa hemligheter, sen helt plötsligt kysste han mej, och jag tyckte det var så fel för han var ju tsm med en vän till mej men endå kändes det så underbart. sen fick alla reda på det och tillslut olivia, hon blev så jävla sårad. jag grät i nätter, och dum som jag var så träffade jag honom igen, även fast vi var ledsna över det som hände och skämdes träffades vi igen och umgicks, DUMT NOG, så gjorde vi en sak, som inget nånsin fick reda på, vi sa inte till nån och jag tror fortfarande igen vet vad som hände. tillslut förlät olivia oss, och jag och han gled ifrån varandra,och det var då jag insåg hur kär jag var i honom. jag försökte ta kontaken med honom i månader, men han hata mej helt plötsligt, kalla mej massa saker, skrek åt mej, hitta på rykten, jag fatta ingeting. Men honom kommer jag nog alltid vara kär i. Vi var så lika.. men jag drömde iallafall om honom i natt, och då ville jag bara spola tbx, pausa och aldrig trycka på play..


Fest hos mig

Alltså brudarna är så härliga haha! Jag gillar låten, den påminner om sommaren, härligt!

DAGENS BILD


Elin, en jätte bra bloggare skrev ett inlägg om tjejers skönhets fixering, verkligen smart skrivit, läs.

huge lips, skinny hips!

Har ni hört om den här nya läppglanset som både ska göra dina läppar stora och få dig bli smalare ?!
Jo kan berätta för er som inte vet att det är nått i läppglanset som får er att tappa aptiten, så du börjar äta mindre och då blir du (självklart) smalare. Vet inte om det är världens bästa men? Någon som har testat det än?


Not good!

Förlåt för dålig uppdatering, jag ska skärpa mej jag lovar!

Cupcakes

Jag och ella har precis bakat Choklad cupcakes, dom blev sjukt goda! Dom har rätt svåra att göra men annars funkade det. Vi sitter nu och mumsar i oss dom, vi gjorde receptet efter nån kokbok hemma hos ella och jag ska dela med mej med en hemlighet som alltid funkr när man bakar, vaniljsocker! det gör allt godare!

Så här ser dom ut, fast vi körde utan strössel

Vår i umeå!

Gud vad härligt det är med vår, solen lyser super fint här i umeå men kan bara tänkta mej hur fint det är i stockholm .. är det härligt i stockholm? kan tänka mej det. Har bott här i umeå över att halvår så börjar glömma hur våren ser ut i stockholm, men tror inte det är sådan stor skillnad trotsallt haha.
Men nu är det bara att vänta på den sista snön ska smälta och blommorna ska komma fram så är våren helt här! sjukt härligt.

Snart är det påsk till och med, Gud vad bilden lyser upp min blogg!

Spaceman!

Jag har gått och sjungit den här låten hela dagen idag! det här är den mest spelade låten på min ipod den här dagen, så jävla bra!

Besviken

Nu vill jag inte deprimera folket på min blogg men jag är bara så jävla besviken.. När jag fick lämna morsan i stockholm så trodde jag hon skulle bättre sej för att få vårdnaden över mej, inte för jag inte vill bo hos min pappa men ärlig, umeå!? jag hatar det här stället, ibland kan det vara nice och folket här som jag känner är underbara så ta inte illa upp men stockholm ÄR MITT HEM! Men iallafall, jag trodde hon skulle fixa sej men nej nu har jag fått veta att hon är arbetslös igen, fan vad sur jag blir och besviken, man vet ju inte vad man ska tycka..

Sov lite länge..

Jag har försovit mej, inte bra! Men ska dra till skolan senare var bara tvungen att fixa lite på bloggen så tänkte skriva lite också, men som som sagt man kan lägga till mej på bloglovin och följa min blogg där! Och om du vill veta mer om mej är det bara att trycka på min profilbild. Men jag bloggar när jag kommer hem, måste ta och sköta skolan nu, drömde faktis att jag aldrig hade gått om nian och hade bästa betygen och gick en bra linje, haha och jag tänker faktis leva upp till den drömmen nu, okej jag kan inte spola tbx tiden men jag kan göra nått åt betygen och det iallafall. Pussar!


drömmar är härliga IBLAND!

Följ mej på bloglovin!

Kom igen, då kan ni verkligen inte missa det jag skriver om sötnosar, säg bara till om vi ska lägga till varandra :)
 Följ min blogg med bloglovin

My own love story..

Alla har sina kärleks historier, såna som biter en i själen och får en vaken på natten. Jag har haft många, men en som verkligen gick långt. Jag tänkte dela med mej med den.

Det var hösten 2007, gud när jag säger det känns det så länge sedan, men det var bara förra hösten. Jag bodde i stockholm då. Man hade sin lilla ''fjortis tid'', inte så överdrivet utseende hade jag men mitt beteende var det. Var väldigt stökig, gick inte till skolan och såna fåniga saker, ett riktigt problem barn alltså haha! Sen en kväll på väg till en fest i stan, mötte vi några killar på tåget jag och min kompis, dom skulle på samma fest. Vi små prata lite med dom och ena killen fråga om min numer och det fick han. Men igentligen hade jag ögonen på hans kompis. Sen kom vi till festen och vi fick skilda vägar. Jag och min kompis gick och hälsa och sånt. Sen när festen verkligen gick igång så gick jag fram till hans kompis som jag hade ögonen på tåget, vill inte nämna några namn så säger M. Men så gick jag fram till honom och prata lite, typ hälsa och ba ja vi möttes på tåget. Antagligen var det akoholen så fick mej att kyssa honom, för där stod vi och hångla. Runt 1 hade festen verkligen spårat ut och jag och några till drog. Vi satt på tunnelbanan och ''hängde'' lite på plattan. Sen ovanligt nog ville jag åka hem. Så jag drog hem medans mina kompisar hade raggat några killar. När jag kom smsa jag hans kompis och fråga om M's numer, och så fick jag det. Då visste jag ens vad han hette men jag smsa endå och hans svarade och jag berätta att det var jag och så. Sen dagar gick och jag kunde inte sluta på honom. Vi smsade och prata i telefon med varandra hela tiden. Sen en kväll så ringde jag honom på fyllan, och hans sa bara massa skit till mej och var skit taskig, sjukt sårad jag blev då. Då insåg jag att han bara drev med mej. Jag kom på mej själv att vara skit kär i honom och det visste han, men han drev bara med mej och såra mej djupt. Jag hade skrivit att jag var kär i honom och han dissa mej totalt. Men jag gav inte upp. Tillslut träffades vi, det hade gått typ två månader sen festen och under dom månaderna hade han också sårat mej men jag ville ta det så jag fortsätte. Så jag och en kompis somsagt åkte för att träffa honom men då märkte jag hur oseriös han var mot mej för han höll på med min bästa kompis hela tiden, och fan vad ledsen jag var. Sen kommer jag inte ihåg hur men vi blev vänner och började träffas, och utan att jag märkte det hade jag vunnit hans hjärta! han var så kär i mej, och jag var i honom, vi träffades och det hade redan hunnit bli jul och vi blev tsm under jullovet. Sen en vecka innan julafton var vi hos honom, och det var då jag förlora min oskuld, men honom. Direkt efter ångra jag mej, all kärlek och min kärhet försvann direkt, jag blev äcklad av honom och ville inte se honom, exakt när jag äntligen hade vunnit hans hjärta blev jag så! jag vet inte varför, jag mådde bara dåligt då. Men jag vågade inte göra något, så vi fortsätte vara tsm, var alltid med varandra även fast jag inte ville, sen tillslut såg jag att han höll på med en tjej som han hade hållit på med skit länge, dom skrev perversa saker och sådant till varandra, och fan vad sur jag blev, jag som hade varit kvar hos honom bara för att inte såra han för han var så kär i mej så är han otrogen! det tog iallafall månader och det blev maj och då kunde jag äntligen samla mod och dumpa honom. Han vart så jävla sårad och jag mådde så jävla dåligt för det. Men senare blev vi vänner igen, bästa vänner. Jag kunde aldrig bestämma om jag ville ha honom eller inte, det var sjukt jobbigt, jag var inte kär, men han var underbar. Sen blev vi tsm igen innan sommaren men det var inget seriöst. Sen lovade vi varandra att alltid vara vänner men direkt när sommaren börja förlora vi kontakten, vi smsa då och då och sågs nån gång men inget mer. Det sårade mej. Han skaffa ny tjej, en av mina kompisar. Han blev bästis med några av mina kompisar och sket i mej. Men jag kände inombords att jag älskade honom, för den tiden vi hade. Alla underbara minnen, vi skratta och hade så jävla underbart tsm. Han gjorde allt för mej. jag fick allt av honom och han brydde sej verkligen. När jag hade spyttner mej själv och ramlat i en vatten pöl och jag inte svara på sms eller nått så ringde min kompis till honom och berätta och han grät! jag grät verkligen för han var orolig över mej! seriöst jag fick en kille att gråta, hur dum var jag igentligen. Sen senare på hösten flyttade jag till umeå, han hade ingen aning om det, kanske han inte har längre, eller jo alla fick ju fan reda på det så han måste nog också fått reda på det. Men nu har vi inte snackat sen i början av sommras, då vi lovade varandra att vara bästa kompisar. Jag vet inte om han lever, om han har tjej, om han har flyttat, om han var förändrat, hur han ser ut nu förtiden, ingeting.. Jag saknar honom verkligen, jag måste erkänna att jag verkligen älskar honom... Jag kommer inte ihåg allt under han och min tid men vi hade ett år tsm. Nu har vi kännt varandra två år.
 
Jag tror många har såna här historier, här var min.


50 frågor!

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Typ 50 bara haha.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Ja he he
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Min klass? haha
4. Hur lång är du? 1.66 tror jag
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Kalla och choklad fabriken på spanska med klassen, haha.
6. Hur löd ditt senaste sms? - Älskling tack för allt <3
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på, det är enklare att ''uttrycka'' sej när man ringer.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
9. När såg du senast din mamma? Halvår sedan
10. Icke godkänt i något ämne? Faktis inte :) Har fått på flera prov och sådant men har klarat mej rätt bra.
11. Mvg i något? Tyvärr inte
12. När vaknade du idag? Åtta
13. Vilken är din favoritplats? Hemma hos ella och stockholm!
14. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte men ibland hemma, umeå och skolan.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Stockholm!
16. Hur stor är din säng ? Dubbelsäng :)
17. Vad sover du i? Linne och trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? 3 till 4
19. Var har du bott/bor? Jag bor i umeå, har bott i stockholm, skåne och många andra platser.
20. Tycker du om kinamat? Ja jag älskar kinamat!
21. Tycker du om kaffe? Men mycket socker ja!
22. Vad dricker du helst till frukost? Te :)
23. Kan du spela poker? Ja då
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Ja :)
25. Vill du ha barn? Såklart
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, spanska och lite grekisa för min morfar är därifrån
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nope
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och godis typ haha.
30. Äger du dyrbara smycken? Ja några få
31. Kan du rulla med tungan? Nej ? hehe
32. Vem är den roligaste människan du känner? Alltså jag tycker dom flesta är roliga så kan inte komma på någon speciell just nu
33. Vad har du för ringsignal? In my heart
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Japp
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Datorn? haha
36. Kan du byta olja på bilen? Haha nej!
37. Vilken var den senaste boken du läste? Sandor slash ida
38. Dansar du i bilen? Haha ja om det är en bra låt och jag är på humör!
39. När var du i kyrkan senast? Sen min brors begravning tror jag..
40. Hur många hål har du i öronen? Två i varje :)
41. Har du någon piercing? Ja i navel och har haft i näsan :)
42. Har du någon tatuering? Nej men skulle vilja
43. Har du provat droger? Privat fråga
44. Röka eller snusa? Inget!!!
45. När blev du av med oskulden? Privat fråga
46. Har du pojkvän/flickvän? Nej faktis inte
47. Har du ett bra sexliv? Privat fråga
48. Vad är ditt mobil nummer? hehe 073-you-whish
49. Vad ska du göra ikväll? Vara med ella säkert eller ta det lungt :) 
50. Har du några syskon? Ja


vanessa hudgens

Bara jag som stör sej på bruden? Som i high school musical, där hon bara fnittrar, gråter och sjunger, med sin otroligt irriterande pipiga röst! Alltså hon är sjukt söt, men hon kan inte sjunga! Och hon och zac efron, nej nej! man blir bara olycklig av att se dom två tsm haha.  Vet inte men deras förhållande värkar så barnsligt, typ media förhållande haha. Men jag gillar henne inte, förutom hennes klädstil och utseende, men ärligt hon kan inte sjunga?!

Knappnytt!

Så jävla underbara, kan inte sluta skratta! Dryg humor i love <3


Jag måste ha dessa!

Jag har letat överallt efter dessa men det går typ bara att beställa men min *kära* fader vill inte att jag köper genom internet, suck.. men nån dag kanske jag hittar dom, vem vet? he he he

Mensvärk?

Här är lite tips från mej om du har mensvärk, funkar ALLTID för mej!

* Ett varmtbad
Mysigt och det får dej att slappna av. Tänk på annat och slappna av så kommer mensvärken gå över.

* Sätt dej ner
Sätt dej ner på en stol eller toan och luta dej över bena. Det hjäler också om du mår illa. Det här tipsar jag mest om!

*  Fosterställning
Lägg dej i soffan eller sängen och kryp ihop till en fosterställning. Det lättar på trycket och sen går mensvärken över.

*  Värmedyna
Det är bra att lägga någon varmt där du har mensvärk. Värmedyna eller vätekudde som du lägger i micron ett tag tills den blir varm funkar super bra! Lägg dej ner och ta det lungt.

* Gå
Gå och rör på dej, det hjälper. Motionera funkar också.

* Sex!
Det hjälper faktis att ha sex! Så om du har pojkvänn ring honom! hehe ;)

* NEJ TILL VÄRKTABLETT!
Ta inte någon värktablett! Okej flesta funkar den men andra spyr bara, och det är inte mysigt! när jag har mensvärk och tar ipren eller nått så spyr jag direkt, så har du känslig mage ta inte värktablett!

Så hoppas ni får nytta av mina tips ;)

Gammla tider!

Kommer ni ihåg Rosa? Fan vad jag älskade den serien! Leta runt lite bland youtube och hitta hela rosa serien, då fick man värsta flashbacken från några år sedan när man satt med mamma och åt glass till rosa. Sen kom ju filmen, och då gick jag och alla tjejer och såg den och i slutet av filmen började jag klappa händerna så börja alla också göra det, gud vad stolt jag var då haha! men iaf, tänkte lägga ut första klippet från serien, vad liten hon var!


Lördag

Hej, okej det är söndag om någon timme men endå haha :)  Igår hade jag det sjukt mysigt. Kolla jag hade inget att göra och jag vägrade att gå ut eller nått sådant men tilslut orkade jag inte bara sitta där så jag ringde runt lite och sånt men alla hade redan stuckit ut och sånt så jag gav upp hoppet men så kom jag på att jag kunde ringa adam, även fast vår relation har varit rätt trasslig men jag gjorde det så log jag i sängen i två timmar ungefär och prata med honom. Sen blev klockan nio och min familj drog på middag hos nån vänn men jag sa att jag hade mens värk så stanna hemma, orkade inte umgås med min familj haha. Så fortsätte vi prata tills adam sa att han hade skit tråkigt och ville vara med någon så höll jag med, så blev det tyst en stund så fråga han om vi skulle göra något och jag blev typ överlycklig för han var en av mina första vänner när jag flytta hit och vi var ''på g'' och allt men så förstördes det av en liten grej. Men så sa jag att han kunde komma över för jag endå var ensam hemma men vi hade inget godis eller nått men så sa han att han kunde dra till ica och köpa godis och hyra film till oss så gjorde han det sen kom han runt tio så hade han köpt ben & jerrys, chips läsk och godis så satt vi där och glodde på film, Låt den rätte komma in, sjukt bra fast läskig! Och i början var det lite pinsam stämning mellan oss men sen släppte det och vi hade det skit mysigt, haha. Så sov han över och så sen dagen efter så stack han vid lunch så har jag varit med ella och inget kul har direkt hänt. Ikväll hade jag ella, josefin och bella tjejmiddag tsm, mysigt vi gjorde tacos (typsikt haha) och drack cider sen kom typ oliver och alla så skulle vi dra ut men jag hade ingen lust så stanna hemma ikväll med, och i morgon är det jävla söndag och det betyder att det är skola snart, uuusch. Men ska dusha nu Pussar!

Fredag den 13:onde

Hej, kom nyss hem, har varit med jessica och bara chillat. Ikväll tänker jag inte gå ut eller nått, det är fan fredag den 13:onde så vågar inte gå ut! jag vet vad töntigt att tro på sådant men vågar fan inte ta nån risk, haha det var ju fredag den 13onde för nån månad sen och kvällen sluta INTE bra! har till och med lagt in på min mobil i kalandern, fredag den trettonde, ingen fest nu erica!! haha. Gullig jag är då. Ska se om det kommer några filmer på tvn ikväll, så man iallafall har något att göra, annars blir väll telefonen min bästa vän ikväll. Ska göra glass med pappa nu, vi har egen glass maskin he he. Måste lägga in låten jag har knarkat hela veckan! så underbar.

Pussar!

seriously

jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera okej det lovar jag men det är tråkigt när ens design är så jävla ful! men nu har jag trixat lite med den och hoppas den är bättre. Ser ni min snygga header? den gjorde jag själv! tack kenza som tipsa om picasa 3, skit bra program!
Vad ska jag säga om idag, det var tråkigt och bara massa bråk haha. Min matte lärare skällde ut mej och sa att jag inte behövde gå på hans lektioner så jag tänker inte gå i morgon, muhaha!
Gud vad jag älskar Cornelis Vreeswijk! han påminner om min barndom verkligen, och idag när jag satt på lektionen så kom den låten upp på min ipod så lyssna jag och jag fick verkligen flashback till när jag blev liten, ville nästan gråta lite haha, dom som känner mej förstår nog varför, men det gjorde jag inte så ni behöver inte vara oroliga, haha nejdå. Det var låten somliga går i trasiga skor, jag kommer ihåg att jag alltid grät när jag hörde den, töntiga mej haha. Men ja då har man ju sovmorgon i morgon för första lektionen är matte och jag fick ju inte gå på den haha! nej ska sluta hacka upp mej på det nu. Vill bara säga förlåt till dom som läser min blogg, mer uppdatering ska komma okej? jag lovar.
Pussar

Ett gott skratt förlänger livet!

Så varsegod, du lever ni minst 20 år till ;)

 

favorit

Hej dålig uppdatering i know förlåt för det. men det har bara varit vanliga skoldagar och sådant tråk, inte kul alls. Ska dra till ella nu faktis med ni får lite fler inlägg snart. Pussisar
FAVORIT

HISS OCH MISS

Hm tänkte göra en hiss och miss lista för det värkar så populärt och jag tror alla gärna vill veta mina åsikter om vad som är hiss och vad som är miss haha ;)



* Resor!
Åka utomlands, glömma sina problem, ta det lungt och må bra, det får stå först på min lista! Det behöver inte bara vara en sola och bada semester det kan vara att tågluffa, upptäcka och utforska världen! härligt härligt, men det bästa är en sola och bad semester.

* Skinnjackor!
Matchar ungefär allt, kan bäras till ungefär allt och är sjukt snygga. jag älskar verkligen skinnjackor, otroligt snygga. även fast jag är totalt emot skinn och pälser så finns det ju faktis skinnjackor med fejk skinn som ser ut och känns som skinn och det tycker jag är bra.

* Gina tricot!
Billigt och snyggt kan det bli bättre? gina har dom hetaste vårplaggen just nu tycker jag.




* Linda rosing!
Först på min dissar lista är lina rosing, hallå hon är inte ens snygg? tror hon själv att hon ska hitta den rätte genom en tv program? hon tjatar hela tiden om sitt förflutna, men snälla hon hade sex i tv och hon har vikit ut sig i tidningar så får hon skylla sig själv att hon tycker det är pinsamt. Hennes läppar är inte ens snygga, och hela hon är förstörd. Nej jag gillar verkligen inte linda rosing. Tycker så synd om hennes barn..

* Fjortisbloggar!
Grymt irriterande, visst ni kan kalla min fjortis för jag har blond hår och trasslig bakgrund jag bryr mej inte jag vet att jag inte är en och aldrig varit. Men ni kanske vet vem ''Dessie'' är? Kolla nyss hennes blogg så klagar hon på en annan brud att hon är fjortis och viker ut sej!? kommer från rätt käft!? bruden är mycket äldre än henne och mycket mognare, hon är inte fjortis som ''dessie'' så jag fattar inte varför hon ens säger något. hon lägger ut bilder med brösten uppe vid hackan och nakna i badkaret, är det ens normalt för en 14 åring? Nej blogg.se sett en åldergräns snälla!

* Ex! Det finns snälla ex och det finns dumma ex, och det är dom dumma jag syftar på nu. Finns det nått jobbigare än ett ex som är på ett HELA TIDEN, klagar på allt, skriver taskiga grejer och andra saker bara för att visa att dom inte gått vidare. nej jag blir grymt irriterad, visst dom har inte gått vidare men dom behöver inte visa det på ett omoget sett, det får en själv att må dåligt bara..

Okej det här är MINA ÅSIKTER! dom står jag för okej? jag ber er inte tycka likadant som mig, vill bara visa vad jag tycker och känner. Pussisar!

Vill utomlands!

Godmorgon på er, vakna sju i morse och då gick min buss så stannar hemma idag, är så jävla trött endå så orkar endå inte dra till skolan, har endå massa läxor och sånt jag måste göra..
Juste, sitter och snackar med min kusin på msn som är i thailand och han har varit där i två veckor nu! fatta vad lyx! han berättar att han sitter på flygplatsen just nu och dom kommer hem om två dagar men nu ska dom åka till phuket! åh vad jag är avis, vill också utomland seriöst. tänker på när jag var i grekland i sommras, fan vad mysigt det var, jag var där i tre härliga veckor och jag lovar en det finns inget finare än grekland! grekland har snyggare vatten och killar än thailand kan jag lova haha. Åh vill verkligen tillbacka just nu...
Pussisar

Kan lova att det finns inget finare eller bättre än grekland

Mondays sucks..

Okej klaga inte på min engelska haha.
Hej på er, förlåt för dålig uppdatering men att blogga känns inte lika kul längre, men ja suget kommer och går. Idag var den en helt vanlig hemsk skoldag, allt känns så trist just nu för jag bråkar med några brudar i min klass som jag brukar hänga med och jag vet inte varför dom är sura, eller det är igentligen en som är sur på mej men dom andra blir ju med dragna. så skoldagarna blir bara tristare, hängar med dom jag vet pratar skit bakom ryggen på mej osv men får ta det jag orkar inte lägga nån energi på folk som är bara patetiska så fokuserar på skolarbetet men det är lika svårt det, sitter mest och lyssnar på musik och tittar ut genom fönstret, drömmer mej bort haha. speciellt på matten! åh vad jag hatar matte. alla dessa siffror och tal, tar det aldrig slut? känns som när man lärt sig det mest och tycker okej nu kan jag matte ja då kommer det tusen olika nya matte grejer man aldrig vetat funnits, och det är bara onödiga grejer! lixsom varför skulle jag någonsin vilja veta vad tex 0,9008 + 99,0 * 6,7 är? jag menar man köper väll aldrig nånting sådant osv, ni förstår va? nej man tror man har lärt sig det mesta men det kommer bara mer och mer. men jag tror nu att kanske mina betyg kommer höjas för jag sitter faktis tyst på lektionerna, visst jag får inget gjort för det mesta men det vet ju inte dom så. men känns verkligen som alla lärare hatar mej! alltid jag som hamnar i knaz! alltid jag som får ig! alltid jag som får kvarsittnig! alltid jag som får ha samtal! alltid jag som får utskällning! dom vakar över mej som falkar, minsta lilla fel och dom är där och skriker! som tex idag hade vi någon svenska uppgift, nått slags prov så frågar emelie mej om en fråga ja då skriker vår jävla lärare på mej att jag inte ska titta på henne!! så skriver hon att jag fuska! tror ni inte att jag blir sur? jag menar visst att lärare är stränga, men dom hatar mej. Okej slut pratat om det, ska igentligen sova snart men är så jävla hungrig, inte ätit på hela dagen, och lena gjorde soppa till middag, skit äckligt men ska väll göra en macka eller så nu. förlåt för det långa inlägget, vet att sådant är jobbigt att läsa. Pussisar!

Fruktsallad

Nu kom jag på vad jag skulle göra, fruktsallad! jag har redan alla frukter jag behöver hemma och sådant så nu ska jag sätta igång, hoppas den blir god bara! :)

Söndag

Hejsan, tjejerna har dragit hem nu och min familj har dragit in till stan så är ensam hemma. sitter och äter risifrutti, haha jag tycker det är super gott! funderar fortfarannde på att färga håret brunt, fast ja jag vet inte.. men endå, idag ska jag bara vara hemma och kanske titta på film och sådant. jaja intresse klubben antecknar, jag har bara inget intressant men ska dusha snart,

Puss.


Sorry sorry sorry!

förlåt för en dålig uppdatering men har varit ganska upptagen i helgen. i fredags köpte jag min älskade skinnjacka! tack för alla komentarer men Erica för jag köpte efter hennes råd, en skit snygg på vero moda för bara 500 hundra, stort tack!
sen så gick jag, helena, josefin, jessi och ella ut och hade tjej middag på nån grekis resturang, och jag lovar er att på sommaren är det nog den finaste resturangen man kan vara på! men iallafall sen på kvällen hade vi mys och kolla på film och somna runt 1. Sen ikväll måste jag bara berätta om våran sjuka kväll,

Sjukaste lördagen ever:
På morgonen gör vi oss iordning för att åka till stan, för det skulle vara en lokal fest för ungdomar vid ålder 14-16 i hagaby så vi skulle köpa kläder. jag har aldrig varit på det förut här i umeå eftersom vi inte bott här så länge (he he 6 månader eller nått) så jag visste inte hur det skulle vara men självklart har man haft sin fjortis tid när man sprang runt på såna här dicson så jag hade min bild om det hela. vi åkte in till stan runt 3 och jag köpte en skit snygg ''fest'' klänning och ett par svarta pumps med öppen tå. när vi shoppat klart drog vi hem till jessi och fixa oss, och må jag säga att jag tyckte vi såg ut som 25 åringar haha, (jag tjatade typ om det hela kvällen haha) så drog vi till festen och skit många var där och inne på festen gick allt rätt fel, några killar hade gett ella för mycket sprit, helena och jessi hamna i bråk och josefin och jag virra bara runt, så vakten slängde ut oss när vi tog hand om ella så vi satt alla tre på gatan och ella grät och sen kom jessi ut skrikande på oss att vi bara lämna henne och så kom dom hon bråka med efter och det var världens drama så vi bestämde oss för att dra hem. så gick vi där i stan och klockan var runt 10 så tyckte jag att det var sjukt onödigt att vi skulle hem när vi endå var uppklädda, och då sa typ josefin eller nån ironiskt ba ja men vi kan dra in på nån club och jag typ skrek av lycka ba vi gör det kom igen vi ser endå ut som 25 åringar, så vi drog framtill nått ställe som lyste rosa och försökte komma in och haha fan heller att det gick bra, ''vakten'' hota att ringa polisen så vi gav upp tillslut och drog till bussen, vi var skit irriterade och trötta så efter 20 minuter så säger jessi att hon inte känner igen sej, så kollar jag på skärmen där man ser vilken hållplats det är och känner inte igen den heller och då får vi panik och upptäcker att vi är på väg FEL HÅLL, mot svedjan (andra hållet vart vi ska) haha så vi går av mitt ute i ingenstans och går till busshålls platsen på andra sidan, och gissa vad? inte bussar gick! haha jag höll på att dö haha, först grät vi, sen skratta vi, sen skrek vi haha. men ingen ville ringa sina föräldrar eftersom klockan var lite mycket och alla hade ljugit och sagt att dom ska sova hos nån för att kunna vara ute hela natten så ella som då faktis blivit rätt nykter beslöt att vi skulle hyra taxi och det gjorde vi och drog hem till mej...

så nu är vi hemma! haha, jag vet vilken låter som ett gäng 14åringar som virrat runt men nej nej, vi är 16 och lyckliga bara, haha! Godnatt på er, pussisar.

Skinnjacka?

min skinnjacka är för liten och trasig så kan inte använda den längre så jag behöver verkligen en ny! jag tycker skinnjackor är så jävla snygga, men problemet är att dom alltid är så dyra.
Så är det någon som vet nånstans där man kan hitta en snygg skinnjacka till ett okej pris? jag ber er jag måste verkligen ha en! haha :) Kom igen jag vet att ni vet haha!


En snygg skinnjacka med ett okej pris är allt jag behöver just nu, vet ni vart jag kan hitta den?
PUSS!

Friday!

nu har jag precis färgat ellas hår svart, och det blev skit snyggt. tyvärr vägrar hon vara med på bild så man ser inte håret så mycket men här är hon iallafall

visst blev hon fin i det? förlåt för dom dåliga bilderna men hon vägrade verkligen att vara med på bild, haha. vi ska iallafall dra ut snart till ungdomsgården, inget kommer väll hända där men aja men det är ju världens bästa dag idag, FREDAG!
Puss på er

Vill ha!

Skulle gärna vilja ha ett par jeans shorts till sommaren. tycker det är så jävla snyggt med bruna ben och vit söt tröja, hittade två par snygga på topshop. Sen skulle jag vilja ha en ljus jeans jacka, snyggt nu till våren. Åh det är så mkt jag vill ha!

Kan inte sova

Jag kan inte sova, mina tankar håller mej vaken. skit jobbigt..
designen är fixad, lite svart men cool, gillar att det är svart med rosa haha. Blir nog inte skola för mej i morgon, känner mej verkligen inte frisk. Ella sover hemma i natt iallafall. men nej nu måste jag försöka sova, godnatt!

Visste ni att..

Sex and the city movie 2 ska komma! sjukt bra ju, jag älskar filmen. undrar vad tvåan kommer handla om, men den kommer såklart inte bli bättre än första filmen, det blir dom aldrig! ;)

Torsdag

Hejsan, Ella sov här under natten så gick vi inte till skolan, vi både är förkydla haha! det är rätt skönt med ella för våran föräldrar ser oss lite som syskon, vi får sova hos varandra under skoldagarna, vi får vara sjuka tsm, våra föräldrar litar alltid på oss osv. så härligt att dom litar på oss, men hon är lite som min syster. men aja, hon sov här och vi är förkydla så vi behövde inte gå till plugget så när min familj hade stuckit på morgonen så drog vi fram några madrasser och la framför soffan i vardags rummet sen hämta vi massa täcken, kuddar och filtar så det blev skit mysigt så gjorde vi ordning frukost och la oss i vår stora säng och åt sedan kolla vi på film och hade mysigt , så det har jag gjort ungefär hela dagen. nu har nyss ätit middag och vi ska gå ut med min hund snart. och förlåt för jag uppdaterar så dåligt, min blogg  ska bli bättre! Pussisar

i <3 food

Hej på er sötnötar :) idag var det en helt vanlig skoldag, rätt kort faktis eller snabbt gick den rättaresagt. Efter skolan hängde jag och Mathias vid cafet cooco och vi track deras skit goda choklad och åt prinsess tårta, hihi mysigt!!

Men måste bara säga, ni som läser min blogg ni måste ju tro att jag är värsta sumot, för jag skriver jämt om mat! hela tiden skriver jag typ ''sen åt vi det och det och det var skit gott sen åkte jag hem och åt det och det sen skulle jag sova men då blev jag hungrig och åt det och det'' haha! Men sanning är att jag älskar mat! Jag älskar allt! finns bara några få saker som jag hatar tex, Kokta morötter, fiskpinnar, sushi, bönor(majs,ärtor inks)och lite till som jag inte kan komma på just nu haha. men annars älskar jag allt, vegitarisk mat, grekismat, oster, paster, kött, sallader, bröd, allting är gott! man kan inte hata mat, allvarligt talat! haha, ;)
Fast ska jag vara ärlig är jag inte så bra på att laga mat, även fast jag älskar att laga mat, och inte baka heller haha! *suck* Men nu ska jag gå ner och se vad det blir till mat, he he he Pussisar

Godmorgon!

förlåt för en dålig uppdatering, har inte haft så stor lust att blogga för har inte så mycket att blogga om men igår så var jag på bio med mathias hehe, sjukt kul jag hade hehe. vi såg i taket lyser stjärnorna, och jag börja gråta, haha skit pinsamt men han ba höll om mej, så det gjorde inte så mycket, världens sötaste person säger jag bara. jag vet inte jag kanske är kär, ser man det eller? nej jag vet inte, eller jo. eller nej nu ska jags sluta förvirra er och mej själv för måste börja röra mej mot bussen, börjar 11 idag :) Pussisar, skriver när jag kommer hem!

Ben & jerrys

Åh pappa kom hem med Ben and jerrys till mej, sjukt gott. så sitter just nu framför tvn med datorn iknät och glassen i handen, riktigt mysigt. ikväll har jag bara legat hemma framför tvn, har varit skit trött. såg på oc boxen och på simpsons he he. men skulle bara skriva för att göra er avundsjuka för jag har ben & jerrys, hihi. 
 
Min favorit är Chocolate therapy, vilken är eran?


Pussisar!

Home!

Är hemma nu, ska glo på film snart men tänkte bara skriva ett inlägg. Förresten har jag fixat min design helt själv nu! hihi.
Idag slutade vi halv 4, suck.. men iallafall drog hem till josefin och hämta min kamra slagg. hemma hos henne så satt vi på hennes rum och snacka om allt möjligt och åt cheesecake som hon hade hemma. skit gott! jag älskar cheesecake. Sedan drog jag hem och åt lite mat och umgicks med min störiga lilla syster, hehe älskar henne endå. Bloggar mer ikväll! lovar!
Pussisar
Slänger in en sjukt underbar låt! så jävla skön ;)


uppdate från skolan

sitter i skolan just nu, skit tråkigt! håller på att dö, haha. igår fixa sara min design, jag tycker den är lite svart men jag gillar den! ska jag ha den här designen eller gamla? och vad hände med dom som skulle fixa min design? haha nej det är lungt men skriv komentar om nån fortfarande vill fixa min design. snart kommer väll Lena komma in, våran damp lärare. hon måste ju typ ha det för idag på lektionen så snacka vi om napoleon och såna tråkiga grejer ( hon har oss i SO)
så frågar hon mej nån sak om napoleon när jag ligger med huvudet i armarna på bordet och halv sover, för jag fick gå upp halv 6 imorse! berättar sen varför. så hör jag fot steg mot mej sen hör jag
- ERICA SOVER DU !!??
- eh shit, nej jag eh stirrar i bordet?
- sluta med det och lyssna!
- ehm okej
- när levde napoleon?
- eh jag vettefan
- så du har inte lyssnat?
- jo men tror du jag kommer ihåg?
- du borde! har du fel på minnet eller nått sådant? isf vill jag ha en lapp från dina föräldrar att du har nån slags sjukdom om det är så.

Haha, och hela klassen skrattar, till och med jag haha. Jaja hon blev lite trött på klassen då alla skratta så vi ficks sätta och vid datorn och söka efter napoleon, not so funny. vet ni vad jag hitta förresten på ungdomsgårdens dator? typ massor av bilder på mej! och det är typ 6 datorer på rad så logga jag in på en av dom igår när jag och viccan var där så ba såg jag alla bilder på mej, haha det var sjukt. nu gick jag nyss in på playahead, sjukt längesen jag var inne där. pusshej!

Träna?

Jag vill säga tack till alla komentarer på mitt inlägg om vikt osv. Tack det har faktis hjält mej, men en sak undrar jag, vadå träna? alltså jag vet vad det betyder men hur? ska jag gå på gym? göra övningar hemma? börja på sport? för jag har inte tid att gå på gym och lyfta tyngder haha och jag har inte tid för någon sport, men övningar hemma? funkar det? jag menar, du Nicole som skrev en komentar ,hur började du träna? för jag vill faktis få fastare kropp, just nu känner jag mej inte fräsh eller snygg. så hur ska jag börja träna? någon som kan förklara haha? ge mej tips!

På tal om annat, det är vår nu! eller brukar man inte säga det när det blir mars? gud vad tiden går fort! nu har jag bott här mer än ett halvår fan! men nu ska jag laga lite mat så puss på er och glöm inte att komentera och ge mej tips! vill verkligen börja träna. ge mej dom bästa tipsen för en ''fast och smal figur'' haha! PUSSISAR

RSS 2.0