Upp eller ner i vikt?

Senaste veckorna har folk sagt att jag är ''för smal''. Jag menar, jag är inte smal, jag har bristningar och fett på kroppen men folk har sagt åt mej att jag borde äta mer, skaffa mer kurvor, att min rumpa är liten för jag inte äter och det gör mej på sjukt dåligt humör. Jag blir sårad, för jag har mina komplex. Jag tycker jag är fet. Jag har bristningar på kroppen och det får mej känna mej mullig. Jag har en mage. Jag är inte anorexia smal och aldrig varit heller. Jag vet att många som är smala säger att dom inte är det men jag är helt vanlig. Ni vet som vem som helst. Men endå klagar folk. Jag umgås med olika personer, Några har ''mer kurvor'' eller vad man ska säga och väger 5-10 kilo mer än en även fast vi är i samma ålder, och jag säger inte att det är att vara fet. jag tycker att vara fet där är väll när man vägen 400 kilo som dom i america. Men iallafall, dom säger att jag är pinnsmal, bening, inga kurvor, och då känner jag mig smal, nästan för smal. jag har en liten rumpa, eller inte liten men ''smal'' och mina armar är smala och jag har små fötter. men själv är jag väll lite mullig. Inte som typ dom andra bloggarna som lägger ut bilder på sej halvnakna och skit nöjda. jag har skit mycket komplex jag för jag tycker aldrig att tröjor passar om dom är för tajta för jag tycker mina höfter är för breda och jag tycker min rygg är stor osv osv. ni vet komplex som alla tjejer har. Ja över till saken, och när dom säger att jag är så smal och det så trycker jag i mig mat och verkligen äter. Men sen kommer det till dom tjejerna som är RIKTIGT jävla smala som jag hänger med. Speciellt dom i min klass. Dom är smala, ungefär 3 personer av dom har ätstörningar, tro inte att jag pekar ut någon av dom eller att dom tycker det är taskigt att jag skriver det här. Men då när jag är med dom, då får dom mej att känna mej skit tjock. Dom brukar gemföra vem som har smalast midja och lår, osv. Då vill jag bara banta, inte äta något, klä på mej stora tröjor och mjukis brallor så ingen ser min kropp.
Och allt är skit jobbigt! Jag går upp och ner, upp och ner. Vet fan heller vad jag ska göra, äta eller inte äta. Och jag säger inte att det är deras fel, för det är ju mitt fel som ens tänker så och gemför mej med dom i smyg. Men just nu äter jag skit mycket, det har jag gjort hela lovet. Har nog gått upp ett kilo, men jag vill inte få större mage eller lår! åh jag vet inte. allt är så förvirrande. Typiskt tonåren haha? Tror inte ens någon orkar läsa så här långt men om någon gjort det. Snälla berätta, vad får dej så nöjd eller onöjd med dej själv? Är brister kvinnligt eller en skam? Pinnsmal eller kurvor? Vad är rätt och vad är fel? Ska man inte bara vara? jo men det är ju inte så lätt att inte bli påvärkad.

Tråkig fredag.

Hejsan. inte uppdaterat på hela dagen, förlåt för det! men jag skrev faktis ett inlägg klockan fem på morgonen haha! idag har jag bara slappat med Ella. vi har suttit inne, jag har gjort en blogg till henne som hon förmodligen aldrig kommer skriva i för hon fattar inte ett skit HAHA, sen har vi bakat, sen har vi gjort en grej som jag kommer skriva om i ett annat inlägg för jag behöver bilder till det inlägget och dom ligger på kamran men sladden ligger hos josefin men ska hämta den hos henne på söndag för då kommer hon hem från dalarna :) ja iallafall jag lovar att min blogg ska bli bättre! bara att det händer inte så mycket, jag är inte på det bästa humöret just nu för jag har (äntligen) fått min mens igen, sjukt rädd jag var haha. Men inte mycket har vi gjort annars, bara legat och degat haha som min farsa säger. vi hade nånslags ''vår'' städning hemma hos oss idag, skit jobbigt det lukta badhus i hela huset för dom (alltså min familj) har tvättat glovet, fönstrerna och allt sånt skit som kan tvättas så det stinker klorin eller vad det är och jag hatar lukten av rent! haha men jag fattar inte, det är jobbigt att ha allt så rent. om smuts rensar magen så rensar smuts sinnet!


FORTFARANDE VAKEN?!

Vad gör jag vaken? alltså jag måste ju vara helt sjuk. Jag är sjukt pigg, förskyld och utråkad! jag döör.
jag måste sova fan. men har inte sovit på hela natten. ella snarkar som en gris medans jag bara sitter vid datorn som nörd. vet ni vad jag gjort? jo jag har sökt på olika chatt sajter sen döpt mej till typ sexyblondgirl eller sexygirl1337 och chattat med massor, haha! skit kul! och flesta är på engelska så sitter man där och snackar med någon i canada. det är ju sjukt coolt. lixsom det kan vara vem som helst i canada så sitter man här i umeå och chattar med den på nån privat gratis chatt! haha kul man kan ha då ;) men vad gör man inte när man har tråkigt? haha. sen är det världens roligaste när man kan chatta med gud! haha, shit ni måste ju tro att jag är helt desperat men vad ska man göra hela nätterna när man inte kan sova och inte har nått bättre för sej? he he. gjorde mej lite musli nyss men kan inte få ner ett skit, är super hungrig men endå kan jag inte äta. skit jobbigt.
men aja ska väll försöka sova snart men nu måste jag och snyta mej, är skit förkyld! haha. Pussar och kramar.

Pannkakor!

Nu ska jag ta och laga pankakor! gott va? mm ..
och det ska såklart vara sylt, glass och grädde på enligt Ella iallafall haha. Men vi är inte bäst på att laga pannkakor så får se hur det går ;) Jag är ensam hemma ikväll så vi tänkte ha lite mys och tjej middag fast bara för oss två så vi ska först duka fint och sen laga pannkakor och så äta sen har vi hyrt film, patrik 1,5 och shutter eller vad den hette. så har vi chips och dip till det och tre stora coca cola haha!
men nu ska vi börja! vi ska typ också göra socker kaka, hahaha... Pussar och kramar!


UPPDATE: JAG SKREV DETTA IDAG TIDIGARE UNGEFÄR VID SEX MEN DATAN LAGGA SKIT LÄNGE SÅ SKET I DET MEN INLÄGGET SPARADES SÅ LÄGGER UPP DET NU :) FÖR JAG SKA VERKLIGEN INTE GÖRA PANNKAKOR NU KLOCKAN ETT PÅ NATTEN HAHA, MEN DOM BLEV JÄTTE GODA OCH FILMERNA VAR SUPER BRA! FÖRUTOM ATT SHUTTER VAR SKIT LÄSKIG.
PUSS

vill ha!

alltså jag vill läsa dom här böckerna! jag älskar ju twilight. kan inte vänta på att nästa film ska komma ut, new moon. blir helt galen ju, haha. men vill läsa böckerna, men känner att det kanske blir tråkigt då att se filmen för då gemför man bara filmen och boken så tycker man alltid att filmen är sämre och det vill jag inte! men jag ska väll ta och köpa böckerna.

Kamrakåta

Hej! jag hitta massa intressanta gymnasie val idag men jag skriver om det senare för ska faktis kolla på Vi hade iallafall tur med vädret haha. Men har iaf varit med sara idag och vi har bara suttit vad datorn och spanat in massa bloggar sen skulle hon dra till sin farsa så hon är där nu :) hon har gått runt och sjungit på glamorus hela dagen haha det har fastnat på min hjärna nu det är skit irriterande haha :P men ja vi har tagit massa tusen bilder med hennes kamra också, :) pussar och kramar!

Gymnasie

vi ska på nån gymnasie mässa nu. ska bara uppdatera lite tänkte jag :)
hoppas jag hittar nått bra, kan ni tipsa nått? :) puss och kram!

sometimes i wake up crying

saknar min bror, RIP
läste en tjejs blogg där hon skrev om sin halvbror och hans död då börja jag tänka på min. man vill igentligen bara glömma, men det kommer ikapp en..


PICS






och mer kommer..

Tidig morgon?

Vakna nyss! haha, klockan tre på natten vaknar jag också haha? tidig morgon eller? haha nej då men jag drömmde något sjukt så kunde jag inte somna om så nu tänkte jag blogga lite. Imorgon har jag tänkt ta massa bilder och trista ut er läsare och lägga ut alla, tror jag iaf haha vi får se om jag orkar. men iaf, jag hittade min kamra som har varit borta i ett halv år ungefär, skit nice! men det är ju inte direkt den bästa haha. Finns det någon mer vaken nu? tror inte det.
Inte alla som bloggar på den här tiden ;)
Har tänk att sätta på en film eller något sådant, är så otroligt utråkad. sen fick jag för mej att gå till Ella och försöka väcka henne och göra så hon kunde smyga ut, men kom på vilken damp hon får när jag väcker henne haha. Men hon kommer väll vakna snart så ska hon ut och röka som vanligt, usch på dej haha.
Men ska göra nått, innan jag dör av tråkighet som sagt.
Pussar och kramar.


vill skriva ett vettigt inlägg om en underlig grej, får se om jag orkar haha..


darlings

Hejsan, förlåt för en dålig uppdatering. senaste dagarna på lovet har varit jävligt sega! ingeting har hänt. förutom att det var fest igår iaf, det var därför jag aldrig hann blogga. men iaf jag tänkte piffa upp mej lite för jag tycker jag kanske borde se lite fräshare ut när det är fest så vi åkte in till stan så köpte jag lite mode kläder inspirerade av elin kling (många tyckte faktis likna henne på kläderna då) och det jag köpte var ett par ljusa tajta jeans som var så där lite trasiga eller vad man säger ungefär som man haft en filat på dom haha nej men svårt att beskriva sen ett par beace bruna klackskor från bianco och en tröja från gina med nått tryck på sedan hade jag stora silvria örhängen med pärlor på. rätt nöjd över mitt köp iaf haha kände mej riktigt fin. kvällen blev kul, vi hade det mysigt och jag gjorde coolaste drinkarna och det var ingen som blev full direkt så allt gick fint. sen idag kollade jag på gossip girl, det var typ repris och så kom jag och tänka på vad kul det skulle vara att ha en blogg sen bodde man och levde som dom i gossip girl, och så fota man alltid festerna man var på med dom snygga kläderna och dyra drinkarna och sen hade man alltid som finaste kläder, shit villen populär blogg man skulle ha då!

jaja, nu ska jag fortsätta kolla klart på min film. tänkte att jag bara skulle blogga lite mer. hoppas lovet blir bättre framöver! Puss på er, mer blogging i morgon darlings, haha eller ska jag köra en XoXo ? ;) 
 
Puss!!


FYFAN VAD SJUKT

Alltså om jag levde när hitler levde, skulle jag offra mitt liv till att döda honom. jag blir så jävla förbannad!
det är fyfan sjukt!


Vill du fortfarande banta nu? haha


Gaskammare, där dom gasa ihjäl folk sakta. (URSÄKTA MEJ DÅ TYDLIGEN SKA JAG TA REDA PÅ FAKTA INNAN JAG SKRIVER NÅGOT MEN JAG VET HELT ÄRLIGT INTE MYCKET OM HITLER OCH DET HÄR JAG SKREV BARA HUR HEMSKT DET VAR OCH OM NI VILL KLAGA OM ATT JAG SKREV ATT DOM GASADES IHJÄL SAKTA SÅ SKRI V EN BOK. JAG LÄSTE PÅ EN ANNANS BLOGG ATT DOM GJORDE DET SAKTA, OKEJ?! SKA JAG DRA TILL BIBLAN LÅNA ALLA HITLER BÖKER, SÖKA IGENOM ALL FAKTA OM HONOM OCH TA REDA PÅ VAR ENDA JÄVLA GREJ INNAN JAG SKA SKRIVA ETT INLÄGG ELLER?
gaaah! förlåt min damp)

Jag vill spy..

you give me something

Godmorgon! Eller ja, jag har varit vaken sen 1 men börjar vakna till nu, har inte varit utan för sängen sen jag vakna. det första jag gjorde när jag vakna var att dra upp datorn i sängen sätta på tvn, så har bara legat här och degat. spanat runt lite bloggar osv. laddar ner lite låtar till ipoden, men hittar inte så många bra.
jag kommer typ inte få min system kamra, jag känner det på mej. min farsa säger bara hela tiden men du får den på tex tisdag sen är det tisdag och då säger han att han inte har pengar som jag vet att han har så förslår han en annan dag. skit irriterande!
Jaja, är lite deppig idag haha. låg vaken ungefär halva natten och lyssna på musik osv så vill igentligen sova hela dagen men så har jag lovat emil att vara med honom och jag vill inte dissa honom igen för varje gång jag säger att vi ska göra något så ångrar jag mej och säger att jag inte orkar, men jag vet inte vad det är, är bara trött hela tiden, orkar inte så mycket.
men en sak jag kom fram till igår är att nu ska jag verkligen skärp mej i skolan och höja mina betyg som jag vet att jag kan. tack vare en komentar på en blogg som sa att alla som latar sej i skolan och får g i alla ämnen får ångra sej i framtiden, och då börja jag tänka och kom fram till att jag vill faktis ha en bra framtid.
Men nu ska jag väll göra lite frukost även fast jag mår illa. Pussar och kramar

sorry sorry sorry

inte bloggat på ett tag ju! förlåt! varit lite fult upp senaste dagarna men ska börja blogga mycket ordentligare nu :)
okej hej jag heter erica jag är fem år jag vet men jag stack hem ifrån i torsdags så har bott hos polare. har bara varit lite mycket hemma, konstig stämning mellan mej och farsan osv. men nej nej, jag är inte världens bästa dotter det kan jag hålla med om men när man är i min ålder vill man faktis kunna stanna ute på nätterna därför ljög jag och sa att jag sov hos polare medans jag igentligen mitt i natten var hos emil och sen stack vi ut osv, jobbig kväll iaf.
men jag vet lite fjortis varning skriker det men jag känner mej så isolerad, jag vill ut, upptäcka världen, leva livet! inte sitta hemma varje kväll och gå på nån trist bondefest. i stockholm hände det verkligen grejer hela tiden! alltså nej mitt liv är inte att ''kröka''. sällan jag dricker mej berusad men jag menar i stockholm har dom ungdomsgårdar, grönan, stan!, roliga platser och roliga saker bara! vill bara tillbacks. men jag vill endå resa hela sverige runt, vara på alla platser här i sverige. ni vet att det finns ett område nere i sverige vet inte vart men i nån skog bortom allt så är det en liten stad men ens skola, en ica, en kyrka och ett stort område och lite mer ''centrum'' område och det är typ 500 pers som bor där bara! sjukt ju, tänk och flytta dit, folket har aldrig varit utan för skogen och så kommer man där från självaste city och blir klassens cooling? haha nej jag vet inte men ni förstår hoppas jag! jag är en vild person, inte lugn. fast ja, jag är jävligt bra på att sova så! haha.
Puss på er nu ska jag glo på film, har inget annat för mej (såklart!) hihi men kanske ringer ella

Puss bästa läsare och bloggare ha ha !

skulle döda för lite...

.. GLASS!
omg, ge mej innan jag dör!

LOV!

ÄNTLIGEN, nu är det sportlov! åh blir så glad! just nu är jag verkligen super skoltrött så det är skit skönt att få lov!
Ja iallafall, slutade faktis tolv idag så kom nyss hem. Vi gjorde inget speciellt i skolan, vi kolla på film och hade fika sen fick vi lov! härligt härligt. Snart ska jag gå ner och göra lite mat, är super hungrig.

Och förresten allvarligt, Min mens är flera veckor försenad! :S
jag börjar bli lite rädd. Och jag har inte haft 6 oskyddat! så relax :) haha jag är inte så privat av mej jag vet hehehe.

Och tack för alla komentarer på vilka hörlurar jag ska ha, jag tror jag kommer köpa dom rosa men nån som komentera har rätt, tänk om jag har rött på mej? haha. Rosa eller svarta får det bli :)


Och svar till anonym: Mina bamboo örhängen är köpta på Kicks:) !

Pussar och kramar

Hörlurar...

Hej! idag var jag i skolan sen efter så drog jag och några vänner till stan och kolla runt efter lite kläder. jag köpte ett par bamboo örhängen, och ett par jeans och tröjor från gina tricot, jätte fint. sen fikade vi lite och åt semlor. sen på bussen på väg hem så skulle jag lyssna på musik på min ipod så märkte jag att min ena hörlur inte fungera, den brusa bara, skit jobbigt. så jag kom på att jag var tvungen att köpa nya hörlurar men då var vi redan på väg hem, haha.. men jag har endå inte kommit på vilka jag vill ha, antigen ska jag ha stora hörlurar eller små.

här är iaf några små som jag tycker är snygga, vet bara inte vilken jag vill ha, så kan ni hjälpa mej?
vilken tycker ni är snyggast?


Utråkad

nu har jag suttit och pratat i telefon i några timmar med andre, haha vi snacka lite om vad som hände i helgen osv. vill igentligen inte ta upp vad som hände men tycker otroligt synd om folket som blev så jävla fulla, usch stackarna dom mådde dåligt hela helgen ungefär haha.

men usch, är jag den enda i denna värld som hatar house (fjortisdunk ) musik? det är ju bara jobbigt att lyssna på! visst flesta låtar som tex katy perrys låt hot n cold, såna låtar är ju okej för det är ju skönt att dansa till men resten? wtf man blir störd det går inte ens att lyssna på, blää!

hugs and kisses


Måndag

Hejsan, nu är min design lite fixad iaf, det får vara så här tills någon kan fixa min. kanske blev det lite för rosa? är inte så förtjust i det men det funkar alltid! Ihelgen har man gått igenom rätt mycket, några vänner drack lite för mycket så fick springa runt och hjälpa alla, det var ju inte det roligaste direkt haha.
Idag var jag iaf i skolan, vi hade matte prov och det gick väldigt bra faktis. sen kom jag hem och då hade min hund bajsat i hela vardagsrummet och hallen, USCH! haha. men jag vägrar ta bort det så jag sprang in i köket gjorde lite oboy och stängde in mej på mitt rum och nu sitter jag här och bloggar. Pappas fru får göra det när hon kommer hem, det är endå inte min hund.
Är så hungrig så jag tror jag dör! skulle göra vad som helst för kina mat just nu.. mm.. min favorit mat alltså! skulle heller inte bangat på burger king, he he. fast vänta jag har ju godis, åh vad bra då kan jag smaska i mej det! Men nu ska jag ta en varmt bad och slappa för jag känner mej lite sjuk. bloggar mer sen,
pussar och kramar!

TIPS IGEN!

Vill också tipsa om den här bloggen som handlar om Elin och det mesta i hennes liv, hon är super duktig på design och sådant, kolla in hennes blogg ni kommer bokstavligen älska den!
www.elinoffthehook.blogg.se


Förlåt för jag inte gjort något ordentligt inlägg på det senaste men det kommer men nu ska jag och Ella åka in till stan och köpa godis och hyrafilm! Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag! Och kom ihåg, alla<3dag är inte bara för kärleks par det är för vänner också.

TIPS!

Vill tipsa er om en jätte gullig och bra blogg som handlar om en tjejs liv som inte alltid är så lätt, hon har väldigt mycket otur, haha så sött! :)
kolla in hennes blogg och läs, ni kommer gilla det!
www.smidigflicka.blogg.se

ALLA HJÄRTANS DAG!

Ojoj, undra vad som händer ikväll :) själv ska jag på fest! kommer bli mys att bara hänga med brudarna :)
Pussar och kramar!

snälla söta rara..

.. kan någon fixa gratis blogg design till mej? suger på att fixa design och tycker det är tråkigt att blogga när den är så ful. så snälla är det någon som kan fixa en gratis design till mej? komentera isf. kommer bli så mycket bättre att blogga då!
ni kan också adda mig på [email protected] tack!
så snälla jag ber er, kan någon fixa design till mej, gratis?
Puss och kram!

Blondiner alltså.. ;)

idag var jag på världens dåligaste humör! så hade vi vikarie så jag tänkte vara lite elak mot henne *fniss* haha så dagen gick snabbt för det var så kul, stackars vikarie he he.. sedan hade jag prov och som tur är sitter maria brevid mej så jag tror jag kommer få mvg!  eller kanske vg, haha. jag har aldrig fått mvg faktis, lite pinsamt kanske. adam sa att det var typiskt blondiner sedan kom han på att han också var blond, haha! nej men fan vad irriterande det är när folk säger att blond är så ''dumma''! visst visst det finns väldigt många dumma blondiner men dom är mer,

hej se och ta på mej! barbie och rosa är mina favoriter! hihihhihi, fjortiiis!

men alla blondiner är inte dumma. visst kanske victoria silverstedt har skämt ut oss blondiner lite och många fler men iq sitter inte i hårfärgen. men jag tror att blonda ser mer att vara en bimbo som ett självklarhet, lixsom hej jag är blond och dum, nu gillar alla mej!
men det finns vi blondiner som är smarta också!
 
finns lika många dumma brunetter som blondiner, det är usa och fjortisarna som förstört blondiners rykte!

Puss och kram!


det här visste ni inte

.. att mina ögon är isblå! och då menar jag inte ljusblå dom är verkligen kristall blå. Folk brukar fråga om jag har linser men nope, detta är min naturliga ögonfärg! jag ser ut som en varg tycker många haha! Min barndoms kompis Elisa hon hade gulgröna ögon, ur häftigt! och när det var sommar och solen lyste i hennes ögon så lyste dom gula, och jag trodde ärligt att hon var en prinsessa för jag hade en bok hemma som handlade om en prinsessa som hade gula ögon som var magiska. och jag var jätte avundsjuk på henne så en gång när hon kom hem från tom tits så hade hon en sån där helium ballong så frågade jag om jag vill hålla i den så fick jag det sen låtsades jag snubbla och tappa den så det flög upp i himmelen, då skratta jag jätte mycket men hon grät, har faktis lite skuldkänslor för det, haha i'm so evil!


Och nästa vecka ska jag få system kamra! fattar ni hur många bilder det kommer bli då och då kan jag fotta mina konstiga ögon ha ha, men man ser inte när jag fotar med mobilen.

Läskigt nog ser mina ögon ut så här


Mina ögon ( fotat med kamran därför ser man inte så mycket men dom är precis som på bilden i verkligheten )


Fröken pinsam

jag tänker precis som ni, varför sitter hon uppe så här sent på en söndag?
kan faktis inte sova, så drog upp bärbara i sängen och kom på att det var nån dag sen jag blogga, *förlåt kärla bloggläsare* hehe.
Min helg har varit rätt jobbigt men endå kul.
Är otroligt godissugen! HAHA.
och hungrig, har inte ätit på hela dagen pga har inte haft tid, ha ha ha.
men ska bli bättre på att blogga :) jag lovar!

Bjuder på en bra låt, Pussar å kramar!

Frågorna del 1

Postat av:

hur gammal är du? när fyller du år?

2009-02-06 @ 18:21:59

Svar: Jag är 16, fyller år i juni

Postat av: Emma

Har du någonsin testat droger?

2009-02-06 @ 18:25:04

Svar: Ja och det är inget jag är stolt över direkt.

Postat av: linda <3

Vad lyssnar du på för musik? :D

2009-02-06 @ 18:33:45
URL:
http://lindawiik.blogg.se/

Svar: Reggae för det mesta :)


Postat av: Johanna

Fin blogg! Spana gärna in min.
Hmm, en fråga, kanske vad använder du för smink? :)

2009-02-06 @ 18:44:43
URL:
http://joh4nn4.blogg.se/

Svar: Mascara och så fyller jag i ögonbrynen sen på helgerna brukar jag sminka mej lite mer :)

Postat av: josefine

Okej, ska bara komma på en bra fråga ;P

2009-02-06 @ 19:07:40
URL:
http://pinksnow.blogg.se/



Postat av: Elin

Hur ser ditt liv ut om 10 år om du får bestämma? Kram

2009-02-06 @ 19:14:55
URL:
http://elinoffthehook.blogg.se/

Svar: Familj, stort fint hus i stockholm och ett bra jobb som skådespelare eller advokat :)

Postat av: pao

är du oskuld? om du inte är när förlora du den?

2009-02-06 @ 19:27:18 

Svar: Nej. Det var i september 07, och jag direkt efter ångra jag det.

Postat av: anonym

har du bra självförtroende?

2009-02-06 @ 20:05:36

Svar: Jag tycker jag är snygg och är väldigt nöjd med mej själv men jag tycker alltid att andra är snyggare än mej, jag gemför mej allt för ofta med andra och vill se ut som andra hela tiden så jag tror svaret är nej.

Postat av: Lovisa

vad brukar du göra på fritiden?:D

2009-02-07 @ 00:32:55

Svar: vara med kompisar, blogga, lyssna på musik :)

Postat av: kajsa

är det sant att du blivit våldtagen? berätta isf!!

2009-02-07 @ 00:54:59

Svar: Ja, det var efter en fest, kan göra ett helt inlägg om det en annan gång det känns för oseriöst att ta upp det nu.


Postat av: melany

går du på någon sport?

2009-02-07 @ 09:16:56
 
Svar: nej har inte tid med det :P haha.

Postat av:marie

Hur känns det att haen alkoholist som mamma?

2009-02-07 @ 12:46:55
URL:
http://mariemacauley.devote.se/

Svar: Förjävligt, jag kommer aldrig ''normal'' du fattar haha.

Postat av: mia

har du boyfrieeeend? ;)

2009-02-07 @ 14:15:57

svar: nej! :)

Postat av:

och om inte vill du ha? ;D

2009-02-07 @ 14:16:10


Svar: jaa :D

Postat av:

berätta om första gången du var full?
hur gick det med den där adam?

2009-02-07 @ 16:14:37

Första gången jag var full var på en fest där jag och min kompis hade planerat i veckor att vi skulle dricka, sen när festen kom så hade vi fixat ihop massa öl, en häxa, vin, vodka och sprit och massa cigg sen när vi var på festen så drack jag mej full innan min kompis som bara lekte full så jag drack mer och mer och tillslut gick det överstyr och alla började tröttna på mej förutom killarna som gjorde allt för att få av mej troserna tillslut kom iaf polisen och tog över festen och så hitta dom mej i buskarna utan byxor och trosor helt hög för någon hade lurat i mej nån drog så dom tog mej till maria pool tror jag sen kom min mamma och ja det gick helt sjukt till.

Jag och alkohol funkar inte bra ihop, men endå dricker jag och det är inte för jag tycker det är coolt men jag känner mej utråkad annars osv, så jag hade druckit lite för mycket på en fest hon skämt ut mej så adam berätta för mej att han inte orkade med mej längre och jag har sumpat min chans på honom, jag råka göra nått dumt mot honom som jag inte vill ta upp.

Postat av: matilda

är du oskuld?
hur ser en perfekt dag ut?
drömresemål?
pussss

2009-02-07 @ 20:06:05
URL:
http://matildafleur.blogg.se/

Svar:
Nej jag är inte oskuld :)
En fredag, det ska inte vara nån skola, man ska på fest och har allt planerat och allt man behöver sen ska festen gå lyckat!
Thailand :D !!
Puss :)

Postat av: hemlig beundrare
2, vad tycker du om biusexuella?
3, vart köper du dina kläder?
4, är du blatte eller har du utlänskt i ditt blod? du fattar
5, varför gillar du reggae?
6, är du som en hobbyturk?
7, vem är din bästa vän?
8, har du knullat med aspacke?
9, favorit film?
10, spelar du nått spel?
11, när du bodde i sthlms, vart bodde du då?
12, vart bor din mamma?
13, varför slutade du gå i skolan?
2009-02-07 @ 20:32:19

Svar:
2, har inget emot dom.
3, gina tricot oftast :)
4,nej :)?
5, ja varför inte? det är underbar musik.
6, haha nej?
7, Ella karlsson felund :)
8, HAHAHA
9, vet faktis inte men gillar skräckfilmer väldigt mkt :)
10, sims ibland haha :P
11, bott lite överallt i stockholm men senast var i norrtälje
12, inne i stockholm city tror jag
13, hade jobbigt hemma och börja tröttna osv.


Postat av: ??

har du någonsin testat droger?

2009-02-07 @ 20:33:40

Svar: ja. som sagt inget jag är stolt över

Postat av: sara

hur bra självförtroende har du ?
2009-02-07 @ 20:50:51

Har redan svarat på det, läs längre upp :) dåligt iaf.

Postat av: Sofia

Hur ofta shoppar du ? :) ♥

2009-02-07 @ 20:51:14
URL:
http://gullefia.blogg.se/

svar: så ofta jag kan faktis och har pengar :D

Postat av:

ett av dina mest använda plagg?

2009-02-07 @ 20:51:21

Mina ljusa jeans och rasta adidas :)

Postat av: eleni

vad är det pinsammaste du gjort någonsin?

Kolla in min sida och gissa vem det är på bilden! :D
http://fabulouseleni.blogg.se/

svar: åh gud jag vet inte skämmer ut mej hela tiden xD sist var nog när jag gick från skolan till bussen så halka jag xD haha :P kramis

Kramar /eleni

2009-02-07 @ 20:53:40
URL:
http://fabulouseleni.blogg.se/

Postat av: Moa

gillar du bob marley eller??

2009-02-07 @ 20:57:07

svar: gillar? älskar :D!!

Postat av: anna
har du nånsinskärt dej? vilken anledning?
2009-02-07 @ 21:00:01

Svar: ja, för jag mått dåligt..

Postat av:

vilka bloggar läser du?

2009-02-07 @ 21:09:10

svar: kissie.se paulinadanielsson.blogg.se och kenzakinza :P sen kanske några till.





Hoppas ni fick det svaret ni hoppades på :) Pussar!

FRÅGESTUND

frågestund i bloggen! fråga mej vad ni vill!
Tex, hur det är att bo i umeå? Min relation till min alkis mamma? Min favorit mat? VAD SOM HELST!
Pussar och kramar!


helg igen då!

Hej förlåt min dåliga uppdatering men har varit lite upptagen för jag har blivit vän med Ella, Ni som inte läste min blogg innan så är Ella min första riktiga kompis jag fick när jag flytta till Umeå (USCH OCH BLÄ VILL HÄR IFRÅN) vi bor ju grannar så var med varandra jämt men så ville hon flytta till sin mamma som bor mer i staden för hon tyckte det var jobbigt att bo här ute på ''landet'' eller vad man ska kalla det, och så var det närmare till skolan och alla vänner och så bor ju i självaste city eller vad man ska kalla det eller i nått vanlig ort medans vi bor som i skogen i en mini ort haha. Men så blev jag sur på henne för då skulle vi aldrig träffas för vi går inte i samma plugg så bråka vi i nån månad sen nu har vi blivit vänner som tur är för vet inte vad jag skulle göra utan henne så nu bor hon hos sin pappa också, härligt!!

ihelgen händer INGET! jag har utegångsförbud. Men tänkte ha en liten frågestund i bloggen , :) snodde ideen från kissie ha ha. Pussar å kramar

Grattis till bob marley som fyller år idag!! tack sara som påminde mej, miss u.

tjingeling

förlåt för min dåliga uppdatering, jag lovar att blogga när jag kommer hem idag, jag har haft rätt fult upp dom senaste dagarna. Puss och hej!

sorry


Förlåt för jag inte skriver så mycket om min vardag och allt annat som faller sej in, bara att det jag har berätta är inte alltid det så intressant och resten är bara problem..

Men jag kan dela med mej om ett av mina problem, har ni någonsin varit med om att någon är kär i en sen är man inte kär tillbaks men vill inte såra någon? man kan ju inte tvinga sej själv att bli kär?..

vi kan inte fly från våra känslor

Telefonen Ringer
Men vågar jag svara
Jag vill inte förklara det som hänt
Den fortsätter ringa och jag vill bara springa därifrån
Jag vill bara glömma
Glömma det som var

Jag vet att jag inte vart så bra
För jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet
Innan jag förstår min ensamhet
Men lova att alltid finns där
Fastän det har blivit som det är
För ingen förstår så bra som du
Det kan jag lova här och nu

Sist när jag såg dig
Då var du så ensam
Dina ögon var inte dom samma som jag minns
Kan du förlåta
Istället för att gråta
För jag vill bara glömma
Glömma det som var

Jag vet att jag inte vart så bra
För jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet
Innan jag förstår min ensamhet
Men lova att alltid finns där
Fastän det har blivit som det är
För ingen förstår så bra som du
Det kan jag lova här och nu

Du måste förlåta mig
Jag behöver dig
Jag ska ringa upp om jag får vara själv ett litet tag
Oah ouh ouh ouuuh

Jag vet att jag inte vart så bra
För jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet
Innan jag förstår min ensamhet
Men lova att alltid finns där
Fastän det har blivit som det är
För ingen förstår så bra som du
Det kan jag lova här och nu

unhappy

Inte ens viden vill tårka mina tårar...

Jag har ändrat på mej själv nu, får se hur länge det håller.
Det känns som jag bor i ett hus med ett gäng ungdomar, för så fort jag vänder ryggen mot dom hör jag hur dom pratar, det känns jobbigt att hata sin egna familj, och bli hatad tillbacks. Just nu behöver jag en axel att vila mej på, men det finns ingen i närheten, jag är lämnad av verkligheten.

Dagen har börjat med arg erica, fortsatt med en mobil släng i väggen, och slutat med en blöt kudde.
Visst låter det kul att vara jag?

Låten som kom på begravningen.


Adjö

Som David Hasselhoff bedyrar: "Skönhet kommer inifrån"
Med armarna om sin plastikopererade fru.
Säger jag att jag är lycklig
Med fingrarna i kors.
För jag, Erica, är bara en förvirrad ungdom.


jag vill inte värka elak eller nått...

..men jag tycker detta är väldigt onödigt,omoget, och extremt fjortis!


Jag känner inte tjejen men brukar spana in hennes blogg då och då och ibland skriver hon om bra saker men för det mesta kommer det bara upp fjortis fyllor, vem som legat med vem osv men okej, hon är 14 år låt henne vara fjortis, (och snälla du försök inte säga att du inte är fjortis) men sedan kommer dom här bilderna där man nästan vill tycka synd om tjejen, kolla vilken jävla push up! visst det är fint men push up men man behöver faktis inte överdriva när man har runt 2000 besökare, det är väll en blogg inte en porr sajt? Jag vill verkligen inte klaga på någon, men någon måste väll säga nått! jag vet både kissie och många andra har skrivit saker om dessa tjejer Paow och Dessie men det är bara klagomål om hur patetiska dom är jag tycker själv paulina värkar vara en stark och mogen tjej jag vill bara säga stop! innan saker blir värre!

Snälla flickor, tänk på eran framtid, jag vill inte framstå som en idiot som bara klagar på er för jag gillar verkligen paulinas blogg ( inte för jag hatar dessies men fjortis bloggar tilltalar inte mej )
Så mest vill jag nog säga till dessie, snälla gumman, chilla ner lite, du får faktis klä dej precis som du vill ingen hindrar dej men bara det att du säger en sak och bilderna säger en annan sak, du får faktis inse att folk kommer kalla dej hora,slampa,äckel osv när du lägger ut bilder på dina upp stoppade bröst.


www.desireenilsson.blogg.se


RSS 2.0