BLONDINBELLA SKA SLUTA BLOGGA!

jag är inte ett stort fan av henne men helt seriöst, hon har sveriges mest kändaste blogg!!?? jag ljuger inte hon ska sluta blogga i juni eller juli, hörde det också på the voice.konstigt!

mobil bloggar

jag sitter i skolan och vi har NO. jävligt tråkigt men jag klarar mej. ville bara skriva så ni vet att jag lever. PUSSAR OCH KRAMAR!

snälla rara kissie..

Kissie, ge mig dina blåa linser!

alltid så fel

okej mina drömmar är krossade jag blev inte bjuden på nån resa eller nått annat lyxigt, jag ska få en kusin, haha förlåt men det var lite komiskt. har jag inte tillräckligt många? haha ursäkta mej, jag hatar små barn. haha gud jag skrattar åt mej själv haha.

söta silvia

en av alla dessa tusen saker jag saknar från stockholm är godis affären söta silvia! gud vi köpte alltid godis där när vi var i stan och jag älskar det verkligen. dom har alla mina favorit godis sorter och det är billigt ju. mysigt litet kryp in lixsom, i love it.
Har precis kollat på en super läskig skräck film som heter The exorcusn of emely rose typ, och den är baserad på en sann historia så jävlar var rädd jag var!

OMG OMG! pappas fru kom nyss hem och jag vet inte om hon vet att jag är hemma för jag har suttit här uppe hela tiden men så hörde jag hon snacka med min faster alltså pappas syrra och så börja hon ba va?? men vad kul! nej är det sant! tack!! är du seriös men herregud!! amen ni vet och så hör jag hon säga när , var och sånt och, åh erica och då kommer bli så glada! och nu börjar jag verkligen undra va det är, tänk om vi har blivit bjudna på en resa eller nåt? JAG MÅSTE VETA NU! haha men vågar inte gå ner.. haha.

Pussar och kramisar


hjälp!?

Jag vet det här låter jätte konstigt, men eftersom jag skolka idag igen så ringer såklart mina fucking lärare till min farsa och säger det och när som helst kommer han ringa och skrika på mej och fråga varför jag inte gick till skolan, och ni känner inte min farsa alltså han blir verkligen arg besviken och jag vet inte vad och jag får alltid skuldkänslor och bli rädd så snälla vad ska jag säga, jag måste ha en bra anledning!!! Snälla bloggare och bloggläsare, Hjälp! jag vill inte att denna helg ska gå i knaz.

back on track!

Nu börjar jag igen. förlåt, men kolla jag har varit rätt jobbig senaste veckan för jag sluta gå till skolan och var bara jobbig mot pappa och hans fru så dom har varit jävligt sura på mej så dom tog min dator. men inget speciellt har hänt dom här senaste dagarna, har bara struntat iskolan, åkt i väg lite till stan och så, träffat lite folk, varit på väg att åka ner till stockholm haha.
På måndag ska jag träffa min Mamma... fattar ni hur det kommer gå. hon kommer väll inte bry sig ett dugg, hon är precis som en zombie när det gäller mej. jag kommer säkert bara skrika och gråta men pappa säger att det är bra om jag får träffa henne och prata ut och säga vad jag känner men jag vet att hon inte bryr sej, det har hon aldrig gjort.
Just nu sitter jag bara hemma. har äntligen fått tbx min dator men jag sa att jag skulle till plugget idag om jag fick tbx den men jag gick aldrig så jag kommer få jävligt mycket skit när pappa kommer hem, men jag klarar mej, jag har varit med om värre. hade tänkt säga att jag halka på väg till bussen men tror inte det kommer funka.

Snart ska jag gå och laga lite mat, och i morgon ska jag nog färga håret svart, eller mer brunsvart. PUSSAR OCH KRAMAR!


sorry

Jag tar en blogg pause nu, händer lite mycket just nu.. Älskar mina blogg läsare glöm inte det PUSSAR OCH KRAMAR!

tiden går..

gud vad snabbt tiden går, har helt glömt bort att blogga! igår hade jag och tjejerna myskväll, verkligen kul. vi kolla på the house bunny, SUPER ROLIG film! sen en skräckis och sen nån romatisk, det var iaf mysigt. vi hade åkt till ica och köpt massa godis och grejer och vi har fortfarande hälften kvar. alla ligger faktis och sover förutom jag he he. sen låg vi och snacka hela natten så jag är inte trött alls. men jag ska väcka alla nu så ska vi äta frulle och ikväll har jag inga planer :) Pussar och kramar!

Bjuder på en ''otroligt'' fin bild på mej.

Rip Eric

Våran reggae sångare Jr eric har dött. Ärligt han är död, helt jävla fucking död, fan också. Hans låtar var så jävla bra, jag såg honom på Uppsala reggea festival, helt jävla underbar han var. Hans låtar hade ett buskap, men nu kommer vi aldrig mer höra honom att sjunga. du glömms aldrig.
Rest in peace.

torsdagar är tråkiga och långa

tjilivippen! haha nej då jag skoja. det har varit en lång och tråkig torsdag idag, men tack till adam som har gjort mej på gott humör hela dagen. Ja tack för alla fina söta komentarer ni skickat om vad jag ska skriva om så ska börja skriva om det ni sa. Iaf, idag hände ingeting, gick till skolan och fick gå upp halv 6 för hade ingen sov morgon och det tar en och en halv timme för mej att komma till skolan, kanske lite mindre. i skolan började vi dagen på två timmars engelska, TRÅKIGT, sen en timmes matte som jag är så jävla dålig på så jag får massa extra hjälp och får gå på extra matte haha jag är så sämst. sen hade vi språkval och det hatar jag också, och jag var skit hungrig hade inte ätit nått sen fick vi äntligen lunch och det var tomat soppa, SOM JAG HATAR, haha så jag åt macka så var jag hungrig nästan hela dagen men skratta åt adam hela tiden så han fick mej att glömma om hur hungrig jag var, he he låter helt sjukt. efter skolan stack jag helena och adam till centrum där vi satt och chilla sen drog helena och jag tyckte det var jätte pinsamt att vara ensam med adam men han tyckte inte det var ett dug pinsamt så han var precis som vanligt medans jag blev jätte blyg, he he he. nu kom min förbannade cepe jävla skit fitta ''plast'' morsa, asså farsans fru. jag hatar henne. jag hatar min brorsa, jag hatar allting. förlåt mej, min dåliga humör, men helt ärligt så måste jag bara få prata ut, och bloggen känns det bästa att prata ut på. men nu blev det rätt långt inlägg så ska väll sluta skriva innan ni somnar, Pussar och kramar! Lägger in en låt eftersom nån kom med ett förslag med mycket musik, den här låten är riktigt skön som väcker massor av minnen.



Lite fakta om mej

Jag ville bli när jag var liten: Sångerska haha
Är du kittlig: på vissa ställen haha
Spelar du något instrument: nä men han spelat flöjt HAHA 
Något du absolut inte äter: Kött :D
Vad sa du senast: vad fan
Det här är jag bra på: Prata och dansa haha :)
Brukar du svära mycket: ja..
Vad vill du jobba som: dansare eller skådespelare
Gillar du att sjunga: JA! sjunger så fort jag är ensam he he
Gungar du på stolen: nej vågar aldrig haha
Vilken hand håller du gaffeln i: höger kanske ?
Anser du att du är stark: nej jag är fett svag ;)
Använder du knark: nej!
Har du någon Pericing eller Tatuering?: ja i naveln och öronen sen haft i näsan men inga tattos än:)


FAVORIT

Färg: Vit och rosa :)
Mat: tacos (MEN ÄTER INTE KÖTT ÄR VEGETERIAN SÅ HAR QOURN ELLER SOJA KÖTT :) )
Låt: har många men en är sparkar och slag
Plagg: brukar alltid varijera men just nu gillar jag tygskor med strumbyxor och svart fjällis :)
Skor: tygskor
Ställe: stockholm!
Tidning: veckorevyn
Film: fucking åmål eller twilight
Bok: lovligt byte
SENASTE

Person som sovit i din säng: sofia haha
Person som du pratade med: sandra
Person som du gick på bio med: pappa
Person som du gick på stan med: pappa
Person som du skällde på: mamma
Låt du hörde: i spye
Film du såg: nån på 6an
Mat du åt: omogen avokado haha
Kram: viccan
Puss: mitt katt he he paris
Känslan: orolig
Resa: Bulgarien
Glädje: jag och adam idag på lunchen
Dröm: min dröm var så konstig så har glömt den haha
Person du träffade: emelie
Pratade i telefon med: nicke
Personen du fick sms av: adam
Gången du åt 7-eleven korv: aldrig gjort det :)
Gången du var utomhus: nyss
Hela din familj åt middag tillsammans: igår kväll 
Saken du köpte: svarta jeans :)

FÅFÄNGA

Hur många foundation har du: 6 stycken men använder bara 1 ibland använder mest bara på helgen
Hur många puder har du: 2 använder bara på helgen
Hur många mascaror har du: 4
Hur många ögonskuggor har du: har skit många, en hel låda, men använder aldrig
Hur många dagar i veckan är du utan smink: flera
Mineral smink eller vanligt: Mineral ID
Hur många parfymer äger du: inte så många, typ 5 styck
Fixar du håret varje dag:  ja jag fixar det men inte med massa hår s 
Hur många väskor äger du:  6 typ haha
Hur många par skor äger du: hmm, eh väldigt många
Har du eller har du haft extensions: Nej
Handlar du second hand:  nej men skulle vilja testa nån gån
Äger Du ett plagg eller accosear för över 1000kr: tror det, kanske nån enstaka grej

hjälp!?

Vad vill ni att jag ska skriva om? Vad som helst lixsom, säg? vad? behöver eran hjälp.

allt klart!

nu har jag fixat designen, jag är rätt nöjd men det varar inte så länge ha ha ha. idag försov jag mej, såklart.. vakna klockan 1 och det tar en och en halv timme för mej att komma till skolan så jag sket i att gå men då ringer pappa och frågar vad jag håller på med och var rätt sur så berätta jag och så var han sur, ja inte så bra. och nyss kom han hem och han är fortfarande sur, bara skriker på allt och alla, jobbigt.

men läsare, vad vill ni läsa om? vad ska jag skriva? vad är ni intresserade av? tell me! vad vill ni höra och vad vill ni veta? vad som helst! he he he.

jag skriver mer senare, jag är verkligen inte på humör just nu, känner mej rätt nere så ska väll sova, ha ha. Pussar och kramar!

Nu ska jag ..

.. FIXA DESIGNEN!
Haha, fick  en komentar att jag borde fixa min design så ska väll ta och göra det, allt för mina läsare! haha nej då jag är inte beroende av er he he he... Sen ska jag skriva om min rätt sjuka dag, Pussar och kramar! Allt kommer snart :)

välkommen till verkligheten..

..här finns den ultimata säkerheten.

Just nu vill jag bara sova, och aldrig vakna upp.
Jag vill tbx till Uppsala reggae festivalen, vilka minnen alltså.
Jag gillar svensk musik mer är engelsk har jag kommit på.
Jag gråter när jag lyssnar på låtar från peace&love och uppsala reggae festivalen, för då kommer massa minnen upp. gud vilken härlig tid. sommar, chill, reggae, åh så underbart. låten som kommer påminna mej mest är Kultiration - Rikemansgetto. I sommras när vi satt där och drack och rökte och allt var bara chill, alla umgicks med alla, sen gick vi nära scen och dansa och jag kommer ihåg att han i kultiration blinka åt mej och jag blev helt kär i honom haha.
Ni kan inte förstå, men jag hoppas någon nånsin kommer..


Svar på kommentar!

Postat av: Louise

Ja, jo det kanske är rätt skrivet, men det ser ut att komma från helt fel person. titta på dig själv du ser ut att vara en sån brud som sminkar dig 1 timme på morgonen och och fejkad med allt smink och löshår. synd att du ser ut som du gör för jag har sett ut precis detsamma och jag har kommit över min sån tid, jag är bara 1994. du kommer ångra dig senare i livet, precis som jag är

2009-01-20 @ 18:07:32

Louise, det där gör mej faktis lite förbannad. Jag är 16, blir 17 detta år, jag är absolut ingen fjortis! Du beskriver mej exakt som en fjortis. Jag märker att du inte läst min blogg länge! När jag går till plugget sätter jag på mej mascara, mjukis brallor eller beaggy brallor och min reggae adidas eller så har jag inte smink alls. stor bulle toffs och bara tare chill. För jag älskar att sminka mej och klä upp mej på helgen men annars är jag mer chill i stilen. Jag gillar inte att klä upp mej till skolan, helt onödigt. Jag vill att folk ska älska mej för den jag är. Första skoldagen som jag skrev om ville jag vara lite fin, det vara bara det. Så kom inte och säg till mej om du är 14 år att jag kommer att ångra mej, för jag ångrar inte det jag gör, för jag gör det jag själv tycker är bra.

Men nu till annan sak. Pappa köpte hem ett par lite halft beaggy jeans från bikbok idag. Jag vet jag skrev nyss ett inlägg om utseende och sånt, men ni fattar. Ja iaf och dom satt jätte fint, dom var inte helt snygga i färgen men annars älskar jag dom.
 Mina nya jeans

TJEJER SKÄRP ER!

alltså tjejer vad håller vi på med?! det enda man tänker på nu förtiden är utseendet?! man ska fixa sitt hår, köpa nya kläder, sminka sej, fixa naglarna, ha snygga skor, klä sig mode mode mode! man ska dricka mest på festen och aldrig säga nej till en kille. Är det så det ska vara? När blev vi så jävla fixerade vid att vara pefekta? 10 åringar sminkar sej i dagens samhälle, är det rätt? är vi inte fortfarande barn? Måste man ser perfekt ut för att bli älskad? Är man verkligen ful om man har glasögon? Är man verkligen ful för man har stor näsa?
Är man verkligen ful för man inte ser ut eller beter sej som Paris hilton?
Nej det här är sjukt!
utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende utseende
tänker vi inte på något annat? vad hände men systerskapet? där alla älska varand för den man var och ingen tjej brydde sej om smink eller kläder och kallade aldrig varand horor? vad hände? 2000 talet dödade det, framtiden dödade det.

självförtroendet, det stack för länge sen eller?
varför bära denna mask?
varför gömma sej under denna rustning?
varför inte vara nöjd med det man har?
alla är vackra, utsidan som insidan.
alla är underbara, på sitt sätt.
glöm aldrig vem du är, du måste leva för den du är, inte för den du vill vara.
vi har lärt oss för länge sen att hollywood har direkt inte förstärkt våran självförtroende med alla dessa program och filmer om perfekthet, populäritet och utseende!

Stå upp, för den du föddes. Du är alltid vacker.
Jag snodde den här låten från Saras blogg, det var låten som fick mej vilja skriva detta. Lyssna på låten tjejer, och ta åt er.


min förälske.. ni kommer inte förstå..

någon jag alltid varit kär i är david bowie.. jag vet jag och min konstiga smak. men han kommer alltid vara min stora kärlek. hans sånger kommer alltid spelas och röra mitt hjärta. hans röst kommer alltid trösta mej. mitt hjärta verkligen värker när jag lyssnar på hans röst. jag är så kär. även fast han är så mycket äldre.
det började när jag var liten då var Labyrinth min absoluta favorit film! jag satt alltid på den efter skolan, och när jag var ledsen. jag drömde alltid att jag var tjejen, och jag ville bara pussa david bowie i filmen! alla låter i filmen, dom på nått sätt berör mej. kalla mej sjuk, men sådan är jag. innan jag dör vill jag träffa honom, det är ett av mina mål i livet. hoppas han inte dör innan det haha. jag vet att säkert flera har slutat läsa nu, men jag vill verkligen förklara. jag har en svår förälskelse i honom, varje natt tänker jag på hans i filmen labyrinth när dom är på den där balen och hon är så vacker och dom bara tittar på varandra och han följer efter henne och är så där mystisk vacker.
Han är i amerika eller nånstans där jag aldrig kan nå honom, jag sitter i umeå där ingen hör mej.
och det jobbiga är när man är kär i någon ''kändis'' så brukar det gå efter nått år. men han har varit i mitt hjärta sen jag var 7 år!
David bowie - life on mars, EN AV MINNA FAVORITER. David Bowie - labyrinth - as the world falls down David Bowie - labyrinth - dance magic dance Trailern till Labyrinth, NI KOMMER INTE BLI BESVIKNA OM NI SER FILMEN!

Jag lovar, ingen kommer någonsin förstå hur kär jag är.. Pussar och kramar, från olyckliga mej.

Första skoldagen

Uhh, jag tog mej igenom hela denna dag, och jag ska berätta för er hur den var -
När jag hade slutat mobil bloggat så stanna bussen vid skolan, jag gick av och ut i det kalla vädret. det var inte så många på skolgården, för skolan började om 20 minuter och jag kommer alltid komma 20 minuter förtidigt för så går bussarna och jag tror dom flesta som går i denna skola bor rätt nära så dom kommer säkert inte förns 5 i eller nått. så jag gick in i skolan och till repitionen eller vad det heter där man får hjälp osv så berätta jag vem jag var så hälsa dom och visa mej till mitt skåp. det var rätt fint och väldigt modernt i skolan. dom lämnade mej vid min skåp med bara ett chema. jag låste in min jacka och halsduk och det sen satt jag mej och vänta, kändes lite pinsamt faktis. några gick förbi mej fnissa och viska vettefan om vad. sen började dom flesta komma och jätte många hälsa på mej, ovanligt sen kommer en grupp tjejer som stank rök och fnissa och lyssna på hög musik in rusande och jag tänkte nej nej nej inte fjortisar men så när dom kom in såg dom mer ut som punk fjortisar, söta tjejer faktis och ena hälsa på mej så börja dom andra så frågade dom lite saker osv lite kände mej lite som en kändis, haha nej då. senare på lektionen så satt jag med dom, Linda Frida Josefin Maja Helena hette dom söta tjejerna haha :) läraren presentera mej för klassen och jag skämdes. sen på rasten kolla as många på mej för jag stack ut lite för jag var nog den enda som var ''uppklädd'' haha. men tro inte jag klagar på andras kläder, sånt skiter jag fullständigt i! men iaf sen hälsa några as roliga blattar på mej och gud vad gulliga dom var dom ba vad heter du jag ba erica så börja dom rappa nån grej jag ba åh vad sött haha!
men sen hade vi NO och då blanda hon grupper och då lärde jag känna adam, världens sötaste kille.. ja är kär.. oh shit .. jag är seriös! ja då gjorde vi nån grej om vatten och här är en film dom gjorde, jag as garva hela tiden,


kolla vad söt adam är!

 Haha vad kul det var! adam kommer efter ett typ 20 sekunder eller nått. GULLIGT? jaa! Men sen var jag med adam och hans vänner och tjejerna hela dagen sen efter skolan tog jag bussen hem och adam skulle oxså med den så vi snacka rätt mycket sen kom jag hem gjorde lite mat och satt mej vid datan, Japp det var nog allt. Puss och kram!

godmorgon!

okej jag vakna halv 6 men men, god morgon på er! sitter på bussen just nu. jag mobil bloggar, vet ni hur coolt det är haha. men jag visste inte att man kunde det tills någon blogg hade skrivit om det så fråga jag henne så hjälpte hon mej så nu kan jag mobil blogga!! haha. fast hur lägger man in bilderna?
idag har jag kläderna Svarta jeans, rolling stones tröja vit, svarta klackskor och skinn jacka och vanta mössa och halsduk så klart för det är skit kallt ute! hah. usch jag tycker det här är super läskigt, och jätte många ungdomar som kommit på bussen glor fett mycket, haha. men snart är vi nära skolan!!

Min skola heter Haga skolan typ haha :)
men jag bor mer uppåt på landet så det tar tid för mej att komma ner till själva stan. men nu måste jag gå nästa station ska jag av, Pussar och kramar!


Ge mej förslag!

Okej det får bli alternativ 3 på mej i morgon, det fick mest röster. kan lägga in en dagens outfit bild då också innan jag går till plugget om ni vill? haha :) men nu ska jag försöka sova, har sådan huvudvärk så har tagit ipren och bli alldeless sömnig av det. jag ska börja svara på komentarer jag lovar så då och då om ni ställt nån fråga kan jag lägga ut det på bloggen och skriva ett svar, om ni vill alltså :)
Kom med förslag för att göra min blogg bättre! Jag behöver det :)
Pussar och kramar!

min värld ska aldrig röra din

Diggin' in for another day.
Carrying on in my own.
But you know me, I live and die nearly every day.
Insanity, it's havin' its way with me

But you know me, I'm in too deep and I'm waiting for another me.
One that can change the pain of yesterday and carry me through another day.
Being me ain't no way to be.
Calling me out on my living lie and looking for luck I can't even buy.


Outfit för i morgon, help please!

Okej här är några alternativ

1, ljusa ''utslitna'' baggy-jeans från Bikbok, Vit t-shirt från Gina tricot med tryck, och utan på det en svart skinn jacka från nån affär, stor vit halsduk från H&M och Blåa ''gympadojjor'' från Skopunkten

2, Svarta strumbyxor från H&M, Grå långt linne från Gina tricot och En svart lite skin aktik jack-tröja från Gina tricot och en halsduk till det med ljusa uggs. Och min canada goose eller skinnjacka utan på det.

3, Svarta jeans från Bikbok, En vit rolling stones tröja (Ni vet den där puss munnen som lipar) med Uggs eller klackskor och skinnjacka eller canada goose

Okej erat val :) eller ni kanske kommer på nått eget av det jag sa som är snyggare, Tack sam för svar iaf! Puss och Kram söta blogg läsare!

bloggare

jag är uttråkad. spanar runt efter lite roliga bloggar, kan ni ge lite tips? vilka bra bloggar finns det? alla bloggar känns så falska just nu, man vet inte vilka som är äkta, både fysiskt och psysikt om ni fattar. I morgon bli det första riktiga skoldagen i min nya skola!! fan vad spänd jag är ha-ha. Har varit där några gånger innan men då hälsa man på lärarna och lite folk hälsa på mej osv haha. sen fick jag lite skolböcker och shit, min skola är full av bönder haha men det finns några söta killar faktis.. hoppas man får några vänner dåra haha, nej det är rätt lungt jag känner några redan, tjejerna är super gulliga mot mej som tur är, här är dom inte som stockholmare som är så jävla bitchiga här är dom fan välkommnade, tro mej jag har bytt skola tusen gånger i mitt liv. nu ska jag rota fram lite kläder ur garderoben och se vad jag ska ha på mej i morgon, OCH NI MÅSTE HJÄLPA MEJ!
Kommer strax ett inlägg till om vad jag ska ha på mej, och i need your help!
Puss och Kram!

förlåt mej

det känns så jobbigt, jag vet det är bara internett men endå jag skrev allt i min blogg, stunder, jag blogga i flera månader sen fick jag bara radera allt, min pa där jag hade alla bilder från allt jag gjort, allt raderat. men jag klarar mej, det har jag gjort förut. hoppas jag får tbx mina gammla läsare och det, dom var verkligen stöttande. men nu ska jag inte sörja hah. idag har jag varit hemma hela dagen, det är skit trist väder i umeå, har inte kunnat sova nånting sen jag kom hem från tåget. jag var framme vid station vid halv 6 och då låg pappa och sov så jag fick ta bussen som jag fick vänta på i en timme och det var iskallt sen kom pappa och ba förlåt jag glömde men jag var för trött för att bli sur. nu är jag tbx här, pappas fru lagar massa mat, vi ska ha middag så det stinker i hela huset, typ korv haha. kolla på e.t idag också, haha fan jag älskar den filmen och e.t är så söt!!

Jag har funderat på att bli svarthårig, blond känns så fjortis?! och det var ju jag som skulle starta ett nytt liv, då kanske det är bra?

jag börjar igen

Hej!! Nu har jag börjat blogga igen. Fan vad fel det kändes, jag fick ta bort blogg och PA och msn, allting bara för en sak. åh jävla skit. jag ska skriva om det senare. men just nu sitter jag på tåget mot umeå. jag har inte kommit bort från denna håla än. allt är skit. önskar jag kunde berätta men än har man inga läsare för ingen vet väll vad som hände med mig förutom dom som jag smsa och ringde. i love you all. fan för allt. men nu jävlar, nu börjar mitt nya liv! välkommen haha!
pussar och kramar.

RSS 2.0