He Don't Love You...


Dålig uppdatering

Jag vet, sjukt dålig uppdatering. Orkar inte, helt ärligt orkar ingeting, har inte suttit vid datorn på skit längre. Jag försöker njuta av livet, allvarligt jag har struntat i skolan i två veckor nu och bara chillat hos kompisar och försökt gå vidare men det funkar absolut inte! Sen förra helgen bestämde jag mig att gå vidare, jag radera numret och allt sen mötar jag honom på väg till min kompis skola! Sjukt.. så jag var med honom hela dagen då sen har vi inte träffats sen dess. Smsar honom lite då och då och i fredags mötte jag honom igen eller vi skulle möta dom killarna vi brukar hänga med och han är också med i det gänget men jag trodde inte han skulle vara där och dom skulle följa med oss på fest, och vi titta knappt på varandra så gick han och höll på med mina vänner och allt, sjukt.. sen var han sjukt taskig mot mig så titta han i mina ögon ba vill du börja gråta eller haha?
jag ville seriöst döda honom, jag fick världens utbrott på honom, sen på min bästavän inför alla. jag var helt galen. sen blev han och jag vänner igen och så råka jag bli för full den kvällen men så tur följde dom inte med på festen för jag drack jävligt mycket men jag ringde honom hela natten på fyllan, haha alla brudar på festen fick damp på mig dom ba kasta honom! gå vidare! han är inte värd dej!
men jag kan ju inte...!
Men vi snackar inte så mycket med varandra...
Nu ska jag ut i solen igen! så jävla fint väder :D

Förlåt..

..MEN JAG MÅSTE LÄGGA UT MIN ILSKA NÅGONSTANS
ALLTSÅ JÄVLA PLAYER, VARFÖR? DU SÄGER ATT DU ÄLSKAR MIG, ATT DU INTE PLAYAR MIG, ATT JAG BETYDER! ENDÅ GÅR DU BAKOM MIN RYGG, DU SÅRAR, SNACKAR OCH HITTAR PÅ, VARFÖR? VAD FÅR DU UT AV DET HÄR?
DU FATTAR VÄLL ATT JAG ÄR SÅ DUM SOM KOMMER TBX SÅ FORT DU SÄGER FÖRLÅT..
MEN NU, DU VILL INTE TRÄFFAS, DU VILL INTE SE MIG, DU VILL INTE SÄGA HEJ NÄR DU SÅG MIG PÅ UNGDOMSGÅRDEN, DU VILL INTE HÄLSA, DU VILL INTE SNACKA, DU VILL INTE BERÄTTA. VARFÖR?
VARFÖR ENS FRÅN BÖRJAR HÅLLA PÅ? VAR ALLT BARA OM SEX? MEN DET JAG INTE FATTAR ÄR NÄR DU SA ATT DU ÄLSKA MIG HADE DU REDAT ''FÅTT DET DU VILLE HA''?
JAG FÖRSTÅR INGET. MEN JAG FÖRSTÅR NU ATT DU INTE ORKAR. JAG KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ NÄR DU LÅG HÄR BREVID MIG OCH PUSSA MIG OCH TITTA MIG I ÖGONEN OCH SA ATT JAG VAR DEN FINASTE DU TRÄFFAT.
DU TRÄFFAR ANDRA TJEJER, DU GÅR BAKOM RYGGEN, KYSSER ANDRA MEN ENDÅ BLIR DU SUR NÄR JAG HÄLSAR PÅ EN ANNAN?
NU FÅR JAG ETT JÄVLA SMS OM VEM JAG SKA TRÄFFA, OCH JAG SÄGER VARFÖR UNDAR DU NEJ DÅ FLIPPAR DU UT OCH SÄGER OKEJ JAG SKA INTE BRY MIG HEJDÅ! VAD FAN HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DET HÄR? HAR JAG NÅGONSIN SÅRAT DIG? NEJ? HAR JAG NÅGONSIN LJUGIT? NEJ? HAR JAG NÅGONSIN VARIT OTROGEN? NEJ! INGET!!!!!!
förlåt mig läsare, jag måste!
Hur ska jag klara det här? det måste få ett slut snart..
OMG NU ERKÄNNER DU OCKSÅ ATT DU SKA TRÄFFA MASSA TJEJER IKVÄLL? OMG DET ÄR SÅ ÖVER DET HÄR, HEJDÅ FÖREVIGT ÄRLIGT JAG ORKAR INTE. DITT NUMER ÄR RADERAT, VÅRA MINNEN ÄR BORTA, VÅR TID ÄR GONE!!!!!!!!!!!! BYE BYE

NI MÅSTE FÖRSTÅ MIN SITVATION

Love sucks!

Jag orkar inte, fan vad jobbigt allt ska bli! KÄRLEKEN SUGER! Det fungerar aldrig... Jag har legat hemma HELA HELGEN och gråtit! Och knarkat i mig kaffe för att orka, usch vad jag hatar kaffe! haha, förlåt var tråkig jag är. Men vad ska jag göra? Att bli playad är fan det värsta, känns som det aldrig kommer gå över, en otrolig smärta, vad man än gör svider hjärtat och man kan inte sluta tänka. Jag har hamnat i någon slags koma, o m g this is shit!

Haha ni får ursäkta mig.
OCH DEN HÄR LÅTEN ÄR GAMMAL, MEN NU INSER JAG ATT DEN ÄR SOM SKRIVEN FÖR MEJ!

kärlek ger bara problem

Jag har gått och blivit kär, i en player!? BRIST PÅ IQ ELLER? vad jag hatar mig själv nu, jag ska inte göra så här. Sist jag blev playad så hamna jag i någonslags zombie koma, jag åt nästan aldrig, fick tvinga i mig vatten, låg i sängen utan att gå till skolan i månader. Och då bodde jag hos mamma bara och hon brydde sig inte så det var då jag kom efter rejält i skolan och sumpade allt. Jag låg bara i sängen hela dagarna, grät, lyssna på musik och mådde psykist dåligt. Jag var deprimerad på riktigt, jag fick ta tabletter och allt. Ingen i min familj eller släkt visste varför jag blev så här, bara kompisarna.
Killen jag blev kär i var en badboy, en riktigt ''gangster'' från rinkeyby, jag tror han var helt svensk, eller typ finsk mamma eller nått. Sjukt snygg han var! han knarkade och hade bott på anstalt i två år. Han var riktigt poppis och jag fastna direkt på honom efter jag träffa honom på en fest med mina kompisar. Sen efter han playa mej fortsätte jag komma tillbacks till honom, även fast jag visste att han knulla andra tjejer och sket i mina känslor, bara utnyttjade mej, men jag ville ju inte förlora honom, jag älskade honom så grymt mycket. Jag tänker ofta på honom men insett för mitt eget bästa att det var bra att jag avbröt kontakten mellan oss. Jag försökte glömma bort honom men det kommer jag aldrig göra.


Nej det känns som jag aldrig lyckas i kärlek...

Fräknar, fult eller fint?

Hörde från någon att den där fjortis bloggaren Dessie hade skrivit att det var fult med fräknar? FAN VAD SUR JAG BLIR!
Hon är ju helt störd. Det är så fint med fräknar! känner många som har den och min bästa kompis har massa men hon använder massa smink och det för att täcka dom och hon hatar att visa dom för killar, men det är ju så snyggt! visst det är ju så dom med lockigt hår vill ha platt och dom med platt vill ha lockigt, jag förstår har man fräknar kanske man har tröttnat men jag skulle verkligen vilja ha det! :( Och tänk vilka fina kändisar som har det, ÅH JAG VILL HA DET. Så fint med mörkt hår, gröna ögon och fräknar,  så sött.

Lindsay lohan, otroligt snygg!


En söt blond tjej


VISST ÄR FRÄKNAR UNDERBARA?

Ni visste in va?

Nästa vecka kommer jag hem till stockholm! fatta vad skönt! mer än ett halv år utan min sköna stockholm stad. Då blir det iallafall att träffa alla sedan grönan sedan fest! Oj oj jag kommer nog bära ett leende förevigt efter den helgen. Så vad övrigt händer då? inte mycket faktis. Idag var vi istan, köpte en fin tröja och lite smycken.

Jag tänkte på en sak, det är inte många som vet att min pappa är invandrare? Han kommer från marocko. Många tror jag är helt svensk det märks inte va att jag är utländsk? Men mamma är blondin svensson ni vet och pappa pratar arabiska och allt! Därför jag tror att jag kommer passa i brunt eller svart hår! För min halvlillasyster har svart hår med blåa ögon! så himla söt! Men jag är stolt att ha ''invandrar'' bakrund, en pappa från marocko, kunna föstå arabiska så sluta mer era fördomar! Jag skäms att vara blond när jag ser bloggaren Kissie och Desiree nilsson, jag skäms verkligen...


Ser ni inte dragen? Min mormor är syrian också, ser ni inte mina syrianska drag? jag gör verkligen det ibland, speciellt på den här bilden. Fast jag vet, svenne blondin.
SVENNEBANAN, haha ;)


back on the track!

Hej sötnosar, nu har jag inte bloggat på väldigt länge! Jag kom hem i torsdag så har haft massa att göra och ingen tid för att blogga, ingen lust heller tyvärr men nu är min design klar och jag har fått tbx lusten!
Thailand var underbart
Två underbara veckor med familj och vänner, inga problem. Men tyvärr saknade man ju alla hemma i sverige stort!
Just nu sitter jag här brun som en pepparkaka och lyssnar på chris brown, jag älskar honom stort!

Härligt väder det är ute förresten, skönt att komma hem till det här! jag som nästan trodde det skulle snöa ;) ..
Kisses

RSS 2.0