Måndag

Hejsan, nu är min design lite fixad iaf, det får vara så här tills någon kan fixa min. kanske blev det lite för rosa? är inte så förtjust i det men det funkar alltid! Ihelgen har man gått igenom rätt mycket, några vänner drack lite för mycket så fick springa runt och hjälpa alla, det var ju inte det roligaste direkt haha.
Idag var jag iaf i skolan, vi hade matte prov och det gick väldigt bra faktis. sen kom jag hem och då hade min hund bajsat i hela vardagsrummet och hallen, USCH! haha. men jag vägrar ta bort det så jag sprang in i köket gjorde lite oboy och stängde in mej på mitt rum och nu sitter jag här och bloggar. Pappas fru får göra det när hon kommer hem, det är endå inte min hund.
Är så hungrig så jag tror jag dör! skulle göra vad som helst för kina mat just nu.. mm.. min favorit mat alltså! skulle heller inte bangat på burger king, he he. fast vänta jag har ju godis, åh vad bra då kan jag smaska i mej det! Men nu ska jag ta en varmt bad och slappa för jag känner mej lite sjuk. bloggar mer sen,
pussar och kramar!

Kommentarer
Postat av: Tomic

you looks hot :)

2009-02-16 @ 17:24:21
URL: http://tomictomi.se
Postat av: Elisabelle

Svar: Jag tänkte skriva att du kunde förklara lite hur du ville ha det, och sen skicka bilderna du vill ha i din header till min mail. Men din design verkar redan vara fixad så :)

2009-02-16 @ 17:26:48
URL: http://saelis.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag tycker din deisgn är jätte fin:) fast jag älskar rosa också så det kanske är därför jag gillar den så mycketxD men den är jätte fin:)

2009-02-16 @ 17:31:43
URL: http://jojsefinee.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag kan fixa din design på fredag om du vill. :)

2009-02-16 @ 18:03:57
URL: http://elinoffthehook.blogg.se/
Postat av: Anonym

din design är fin

2009-02-18 @ 17:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0