Förlåt..

..MEN JAG MÅSTE LÄGGA UT MIN ILSKA NÅGONSTANS
ALLTSÅ JÄVLA PLAYER, VARFÖR? DU SÄGER ATT DU ÄLSKAR MIG, ATT DU INTE PLAYAR MIG, ATT JAG BETYDER! ENDÅ GÅR DU BAKOM MIN RYGG, DU SÅRAR, SNACKAR OCH HITTAR PÅ, VARFÖR? VAD FÅR DU UT AV DET HÄR?
DU FATTAR VÄLL ATT JAG ÄR SÅ DUM SOM KOMMER TBX SÅ FORT DU SÄGER FÖRLÅT..
MEN NU, DU VILL INTE TRÄFFAS, DU VILL INTE SE MIG, DU VILL INTE SÄGA HEJ NÄR DU SÅG MIG PÅ UNGDOMSGÅRDEN, DU VILL INTE HÄLSA, DU VILL INTE SNACKA, DU VILL INTE BERÄTTA. VARFÖR?
VARFÖR ENS FRÅN BÖRJAR HÅLLA PÅ? VAR ALLT BARA OM SEX? MEN DET JAG INTE FATTAR ÄR NÄR DU SA ATT DU ÄLSKA MIG HADE DU REDAT ''FÅTT DET DU VILLE HA''?
JAG FÖRSTÅR INGET. MEN JAG FÖRSTÅR NU ATT DU INTE ORKAR. JAG KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ NÄR DU LÅG HÄR BREVID MIG OCH PUSSA MIG OCH TITTA MIG I ÖGONEN OCH SA ATT JAG VAR DEN FINASTE DU TRÄFFAT.
DU TRÄFFAR ANDRA TJEJER, DU GÅR BAKOM RYGGEN, KYSSER ANDRA MEN ENDÅ BLIR DU SUR NÄR JAG HÄLSAR PÅ EN ANNAN?
NU FÅR JAG ETT JÄVLA SMS OM VEM JAG SKA TRÄFFA, OCH JAG SÄGER VARFÖR UNDAR DU NEJ DÅ FLIPPAR DU UT OCH SÄGER OKEJ JAG SKA INTE BRY MIG HEJDÅ! VAD FAN HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DET HÄR? HAR JAG NÅGONSIN SÅRAT DIG? NEJ? HAR JAG NÅGONSIN LJUGIT? NEJ? HAR JAG NÅGONSIN VARIT OTROGEN? NEJ! INGET!!!!!!
förlåt mig läsare, jag måste!
Hur ska jag klara det här? det måste få ett slut snart..
OMG NU ERKÄNNER DU OCKSÅ ATT DU SKA TRÄFFA MASSA TJEJER IKVÄLL? OMG DET ÄR SÅ ÖVER DET HÄR, HEJDÅ FÖREVIGT ÄRLIGT JAG ORKAR INTE. DITT NUMER ÄR RADERAT, VÅRA MINNEN ÄR BORTA, VÅR TID ÄR GONE!!!!!!!!!!!! BYE BYE

NI MÅSTE FÖRSTÅ MIN SITVATION

Kommentarer
Postat av: nadja

njaa.. nej jag kan inte riktigt språket :Peller ja fattar en del saker, men jag skulle inte klara mig ensam i stan, om du fattar?:)2009-05-23 @ 16:10:46
URL: http://naddines.blogg.se/
Postat av: E L I N

Usch, fy fan vad svinig kille...Några deppiga låttips:

Röyksopp - The girl and the robot (texten passar din situation)David Guetta ft. Kelly Rowland - When love takes overKram <3

2009-05-23 @ 18:57:11
URL: http://elinoffthehook.blogg.se/
Postat av: ...

har du apberget :)?

2009-05-25 @ 02:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0