i <3 food

Hej på er sötnötar :) idag var det en helt vanlig skoldag, rätt kort faktis eller snabbt gick den rättaresagt. Efter skolan hängde jag och Mathias vid cafet cooco och vi track deras skit goda choklad och åt prinsess tårta, hihi mysigt!!

Men måste bara säga, ni som läser min blogg ni måste ju tro att jag är värsta sumot, för jag skriver jämt om mat! hela tiden skriver jag typ ''sen åt vi det och det och det var skit gott sen åkte jag hem och åt det och det sen skulle jag sova men då blev jag hungrig och åt det och det'' haha! Men sanning är att jag älskar mat! Jag älskar allt! finns bara några få saker som jag hatar tex, Kokta morötter, fiskpinnar, sushi, bönor(majs,ärtor inks)och lite till som jag inte kan komma på just nu haha. men annars älskar jag allt, vegitarisk mat, grekismat, oster, paster, kött, sallader, bröd, allting är gott! man kan inte hata mat, allvarligt talat! haha, ;)
Fast ska jag vara ärlig är jag inte så bra på att laga mat, även fast jag älskar att laga mat, och inte baka heller haha! *suck* Men nu ska jag gå ner och se vad det blir till mat, he he he Pussisar

Kommentarer
Postat av: Maja

sv; åh tack, vah glad jag blev! Du med :) haha & jah älskar mat me (;

2009-03-04 @ 21:20:14
URL: http://maajab.blogg.se/
Postat av: caroline

sv: tack :)

2009-03-04 @ 21:31:19
URL: http://ccaarolines.blogg.se/
Postat av: A M A N D A - F A L K

riktigt goda maträtter slår ju faktiskt efterrätter :)

Ha en toppen eftermiddag!

2009-03-05 @ 16:36:28
URL: http://amandajosefine.blogg.se/
Postat av: NIKI

haha tycker du att jag liknar kenza ? :D

2009-03-05 @ 18:26:31
URL: http://niczue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0