HISS OCH MISS

Hm tänkte göra en hiss och miss lista för det värkar så populärt och jag tror alla gärna vill veta mina åsikter om vad som är hiss och vad som är miss haha ;)



* Resor!
Åka utomlands, glömma sina problem, ta det lungt och må bra, det får stå först på min lista! Det behöver inte bara vara en sola och bada semester det kan vara att tågluffa, upptäcka och utforska världen! härligt härligt, men det bästa är en sola och bad semester.

* Skinnjackor!
Matchar ungefär allt, kan bäras till ungefär allt och är sjukt snygga. jag älskar verkligen skinnjackor, otroligt snygga. även fast jag är totalt emot skinn och pälser så finns det ju faktis skinnjackor med fejk skinn som ser ut och känns som skinn och det tycker jag är bra.

* Gina tricot!
Billigt och snyggt kan det bli bättre? gina har dom hetaste vårplaggen just nu tycker jag.




* Linda rosing!
Först på min dissar lista är lina rosing, hallå hon är inte ens snygg? tror hon själv att hon ska hitta den rätte genom en tv program? hon tjatar hela tiden om sitt förflutna, men snälla hon hade sex i tv och hon har vikit ut sig i tidningar så får hon skylla sig själv att hon tycker det är pinsamt. Hennes läppar är inte ens snygga, och hela hon är förstörd. Nej jag gillar verkligen inte linda rosing. Tycker så synd om hennes barn..

* Fjortisbloggar!
Grymt irriterande, visst ni kan kalla min fjortis för jag har blond hår och trasslig bakgrund jag bryr mej inte jag vet att jag inte är en och aldrig varit. Men ni kanske vet vem ''Dessie'' är? Kolla nyss hennes blogg så klagar hon på en annan brud att hon är fjortis och viker ut sej!? kommer från rätt käft!? bruden är mycket äldre än henne och mycket mognare, hon är inte fjortis som ''dessie'' så jag fattar inte varför hon ens säger något. hon lägger ut bilder med brösten uppe vid hackan och nakna i badkaret, är det ens normalt för en 14 åring? Nej blogg.se sett en åldergräns snälla!

* Ex! Det finns snälla ex och det finns dumma ex, och det är dom dumma jag syftar på nu. Finns det nått jobbigare än ett ex som är på ett HELA TIDEN, klagar på allt, skriver taskiga grejer och andra saker bara för att visa att dom inte gått vidare. nej jag blir grymt irriterad, visst dom har inte gått vidare men dom behöver inte visa det på ett omoget sett, det får en själv att må dåligt bara..

Okej det här är MINA ÅSIKTER! dom står jag för okej? jag ber er inte tycka likadant som mig, vill bara visa vad jag tycker och känner. Pussisar!

Kommentarer
Postat av: Bella

tack som fan sweeti! det värmer..

2009-03-10 @ 20:46:42
URL: http://bellaaat.blogg.se/
Postat av: David Thornell

Hej!

Snygg blogg :)



Gillar du kläder från Ed Hardy, Rut m,fl, Svea, Cheap Monday, Vila, Baby Phat, Serious Sally med flera så kolla in i min klädbutik på



http://www.streetaddict.se

och min blogg

http://thorne.streetaddict.se



Ha det bra!

Mvh

David

2009-03-10 @ 22:25:04
URL: http://www.streetaddict.se
Postat av: josefin

fin blogg!

2009-03-11 @ 22:01:05
URL: http://josefinbergstrom.blogg.se/
Postat av: josse

tycker samma sak som du, åldersgräns och lätt gina bästa affären just nu:D kraaam

2009-03-11 @ 22:14:56
URL: http://josefineryden.blogg.se/
Postat av: Sophia

Sv; Ah, Lite överdrivet dyr tycker jag. Hehe... Men Ben&Jerry är ju så gott ....

2009-03-11 @ 22:43:37
URL: http://sophiproff.blogg.se/
Postat av: Vera

SV; tack detsamma! :D <3 gör du idag? :)

2009-03-12 @ 07:01:37
URL: http://veraablogg.blogg.se/
Postat av: andrea

tykcer inte alls om linda rosing! hata fjårtisar oxå :P



svar:

made är bäst! :D

2009-03-12 @ 14:08:47
URL: http://byness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0